UBİTAD Genel Başkanı Taraklılı Muhsin Öztürk Abant Tabiat Parkında İncelemelerde Bulundu:

UBİTAD Genel Başkanı Öztürk Abant Tabiat Parkında İncelemelerde Bulundu:
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

UBİTAD (Uluslararası Bilişim Teknolojileri Araştırma Derneği )Genel Başkanı Muhsin Öztürk, Bolu Milli Parklar Şube Müdürü Sezgin AKAY ile Abant Tabiat Parkı hakkında fikir teatisinde bulundular. Akay , Öztürk’ e park hakkında bilgiler vermenin yanı sıra parkı yakından tanıttı.
Tahnit uygulanan hayvanlar başta olmak üzere akvaryum, otantik araç ve gereçler ayrıca Anadolu kültür ve mimarisini sembolize eden ev maketi ile ziyaretçilere doğal ve tarihi görsellik yaşatan bu parkın ziyarete açılmasının son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu belirten Muhsin Öztürk, yapılan bu hizmet için emekte payı olan herkesi kutladı.
 Ayrıca UBİTAD Genel Başkanı Muhsin Öztürk, bilişim açısından parkı değerlendirirken son teknolojinin doğal yaşam alanı ile bu kadar örtüştürülmesinin gayet yerin de ve çok olumlu bir gelişme olduğunu ifade etti.
Öte yandan bu parkın hizmete sunulmasının hem amaç hem format itibariyle diğer il, ilçe ve belediye parklarına emsal teşkil etmesi açısından da dikkate değer olduğunu belirtti.
Akay, bu çalışmanın gelecek nesillere aktarımı açısından öğrencilere çevre bilinci kazandırma amaçlı da bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Muhsin Öztürk ve Sezgin Akay, böylesi bir tanıtım faaliyeti için ortak bir projede yer alabileceklerini ifade ederek bu konudaki karşılıklı desteklerinin süreceği sözünü verdiler.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.