Vatandaşlar Göynük Suyunun Kirliliğinden Şikayetçi

Taraklı İlçesi'nde, Göynük deresinden akan kirli sudan yükselen kokular tepkilere yol açıyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı İlçe merkezinde Göynük deresinden akan kirli sudan yükselen kokular tepkilere yol açıyor.Göynük deresinden akan suyu bahçe sulamada bile kullanamaz hale geldiklerini belirten vatandaşlar dereden akan kirli su nedeniyle ortaya çıkan kokunun ilçe merkezinde bile rahatsızlık verdiğini ifade ederek "Birkaç yıl öncesine kadar temiz akan derenin önemler alınarak yine temiz akmasını istiyoruz.Pis koku turizm şehri Taraklıya hiç yakışmıyor.Yetkilileri önlem almaya çağırıyoruz" diyorlar.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

selami küçükçınar
26.08.2013 / 15:29:47
Bizler sahip olduğumuz sürece bizlere verilen nimetlerin ne yazık ki çoğu kez farkında olmuyoruz.Göynük suyu veya halk arasında söylediğimiz adıyla Gocasu Allah tarafından bu yöreye verilen bir nimettir, yeşilliği ile övündüğümüz beldemize bu yeşilliği bu bereketi veren hatta Taraklı'mızın bu topraklara kurulmasına sebep olan bir su kaynağıdır.Bir zamanlar güğümlere ondan su doldurup içmişiz evlerde kullanmışız kıyısında annelerimiz çamaşır yıkamış biz çocuklar Kavakdibi, Kanlıkavak, Antin Denizi ve daha nice yerlerinde suya girip serinleyip yüzüp eğlenmişizdir. En önemlisi bahçelerimizde onun suyu ile tarım yapıp evimize ekmek götürmüşüz, Değmensuyu dediğimiz bir kanalla ondan su alıp değirmen çalıştırmışız, oraya dinamo kurup onun su gücünden kasabamızın elektrik ihtiyacını sağlamışızdır.Kıyısına her gittiğimde o temiz ve gürül gürül aktığı günler aklıma geliyor içim burkuluyor. Onu temizleyip eski günlerine döndürmek bize Allah tarafından verilen bu nimete şükretmek olacaktır.
Özcan ÇAKAR
26.08.2013 / 21:12:27
Selami'nin yorumuna katılmamak elde değil.Bu tür dereler ülkemizin her yerinde yok.Sahip çıkılmalı,Taraklı'mıza yakışmıyor.
arslanercan
27.08.2013 / 00:45:03
KAPATIN ŞU MANDIRALARI YETER ARTIK CEKİLMEZ OLDU BU KOKU .SAYIN TACETTİN BAŞKAN .SENİN GÜÇÜN YETMİYORSA VEYA ÇEKİNİYORSAN . 15 GÜN İZNE AYRIL VEKALATEN GÖREVLENDİR NORİ ARKADAŞI NORİ KAPATIR ...SAKİN ŞEHİR DEYİL KOKAK ŞEHİR İÇİNDE MÜRAÇAT EDİN ... PARKDA DAHİ OTURULAMAZ HALE GELDİ MEMLEKET SAYENİZDE .TARIM YAPILAZ HALE GELDİ .DİKİLEN SEBZELER KURUYOR .ÜRETİM 100/90 DÜŞTÜ .ŞURDA KALDI 6 AY SEÇİMLERE NE YÜZLE BU HALK DAN OY İSTEYEÇEKSİNİZ . ALLAH ŞAHİDİMDİRKİ BU KONUDA EN KÜÇÜK HAKKIM VARSA HELAL ETMİYORUM . BİZLER BU KOKUYU ÇEKMEYİ HAK ETMİYORUZ .YA KAPAT ŞU MANDIRALARI VEYA İSTİFA ET .YETER .BİZ O GÖYNÜK ÇAYINI NIN SUYUNU İÇİYORTUK DÜNE KADAR .
ZEYNEP
27.08.2013 / 08:21:50
KESİNLİKLE KATILIYORUM... Allah tarafından bu yöreye verilen bir nimettir, yeşilliği ile övündüğümüz beldemize bu yeşilliği bu bereketi veren hatta Taraklı'mızın bu topraklara kurulmasına sebep olan bir su kaynağıdır.Asla kıymatini bilmiyoruz,bir de öyle pis kokuyor ki duymanız lazım...
Adnan KURTARAN
28.08.2013 / 09:54:51
Göynük suyuna yaklaşmak mümkündeğil. Her gittiğimde İlçemizi gezmeye gelen yerli turistlerin aa burda dere varmış ne güzel fortoğraf çekilelim demeleri ve göynüksuyuna yaklaşır yaklaşmaz oflaya puflaya uzaklaşmalarına şait oluyorum.Bu durum ilçenin imajına da kesinlikle yakışmamaktadır. İnşallah yetkililer bu duruma bir çözüm bulur.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.