Taraklı Sokakları Onların

Sayıları Artmaya Devam Eden Başıboş Köpekler Vatandaşları Rahatsız Etmeye Devam Ediyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Özellikle ilçe merkezinin işlek caddesinde ve diğer mahallerde grup halinde gezen sokak köpekleri, çevrede bulunan insanlara korkulu dakikalar yaşatıyor. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen sahipsiz köpeklerin kontrol alınması istenirken, yetkililerin bu konuda ilgisizliği tepki çekiyor. Vatandaşlar, ”Ortalıkta sahipsiz sürüler halinde gezerek tehlike saçıyor. Köpekler hala sokaklarda . Köpeklerin mikrop taşıyıp taşımadıklarını bilmiyoruz. Taraklı zellikle şehir merkezinin işlek caddesinde ve diğer mahallerde grup halinde gezen sokak köpekleri, çevrede bulunan insanlara korkulu dakikalar yaşatıyor. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen sahipsiz köpeklerin kontrol alınması istenirken, yetkililerin bu konuda ilgisizliği tepki çekiyor. Vatandaşlar, ”Sözde köpek barınakları yapılmasına rağmen hala ortalıkta sahipsiz sürüler halinde gezerek tehlike saçıyor. Köpekler hala sokaklarda . Köpeklerin mikrop taşıyıp taşımadıklarını bilmiyoruz. Taraklı halkını çok huzursuz ediyorlar. Çocuklar ve bizler yanlarından geçerken korka korka geçiyoruz. Yarın üzücü bir olay meydana geldiğinde bunun hesabını kim verecek” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

FOTOĞRAFLAR:İzzettin KÖMÜRCÜ

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

nevzat akay
13.09.2013 / 13:50:25
Nasip olursa pazartesi hayırlısı ile öğretim dönemi başlıyor.Çocuklarımıza çanta kalem kitap defter almamız lazım.birde Beyzbol sopası alın Köpekler halkı tehdit haline gelmiştir.ne gündüz rahat edebiliyoruz nede gece seslerinden uyuyabiliyoruz Yetkililerin bir an önce çare bulacağına inanıyorum.
Mehmet Çetin
15.09.2013 / 20:10:49
Taraklı gibi güzide bir şehre bu görüntüler hiç yakışmıyor! Sayın belediye başkanı ve zabıta ekibi,kaymakamlık bu konuya bir an önce çözüm bulmaları gerekmektedir. Yoksa Panter Emel gelecek diyemi korkarlar bilinmez. Eve gelip giderken elimize sanki dağda yaşarcasına sopa,taş alıp gitmekte ve gidene kadar kuranı hatim etmekteyiz. Yirmi tane köpek adeta sokakta efe gibi nara atıp milleti ısırarak haraç kesmekte...
vatandaş
17.09.2013 / 22:22:28
Şu gazete de kim bilir kaç kez bu başıboş dolaşan köpeklerin haberi yapıldı. Herkes şikayetçi ama bu işlerle ilgilenmesi gerekenlerin kılını kıpırdattığı yok. Böyle duyarsızlık olmaz kardeşim. Milletin derdine deva olamıyorsanız makamınızın hakkını vermiyorsunuz demektir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.