Demokratikleşme Paketi, Türkiye'ye Bayram Müjdesidir

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Taraklı’da düzenlenen bayramlaşma programına katıldı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı’da esnafları ziyaret ederek vatandaşların Kurban Bayramını Kutlayan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Taraklı Belediyesinde yapılan bayramlaşma programında yaptığı konuşmada bayram öncesi açıklanan demokratikleşme paketi hakkında konuştu

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik bayramlarla değerlerin, geleneklerin, sevgilerin ve insanların birbirine olan bağlılıklarının daha da pekiştiğini söyledi.

"Düşünsenize, bugün sabahtan itibaren tekbir sesleriyle Ardahan'dan, Kars'tan Edirne'ye kadar, Diyarbakır'a, Hatay'a kadar memleketimizin bir tarafından bir tarafına kurban kanlarıyla hem kendimizi hem inancımızı hem birbirimize olan bağlılığımızı tekrar sağlamlaştırıyoruz" diye konuştu.

Taraklı’nın her geçen gün gelişme sağladığını ifade eden Çelik “AK Parti hükümeti ile özellikle yollarımız, göletlerimiz alt yapımız büyük gelişme sağladı.Taraklı’daki değerleri daha fazla gün yüzüne çıkartarak sayılı turizm yerlerinden biri yapabiliriz.Bunu hep beraber yapacağız” şeklinde konuştu.

Demokratikleşme paketinin, Kurban Bayramı'nın bir müjdesi olduğunu ifade eden Çelik, şöyle devam etti:

"Her bayram kendi müjdesiyle gelir. AK Parti'nin de Türkiye'ye bu bayram öncesi çok güzel bir müjdesi oldu; demokratikleşme paketi. AK Parti hükümetinin ortaya koymuş olduğu son 11 yıldaki bu büyük fedakarlığın, hizmet kervanının, mücadelenin ve bu büyük millet azminin her gün ayakta tutulmasının belki de en önemli numunelerinden biridir demokratikleşme paketi. Bu topraklarda hep millet-devlet uzlaşmazlığı, çekişmesi, mesafesi söz konusu oldu. 11 yıldır bu güzel kadrolar, bu millet-devlet mesafesini ortadan kaldırabilmek için elinden gelen gayreti azami bir şekilde ortaya koydu."

Yapılan tüm hizmetlerin bu çerçevede değerlendirilebileceğini vurgulayan Çelik, "Ama demokratikleşme paketinin bir başka özelliği var. 'Özeti nedir?' diye sorarsanız. Millet ve devlet muhabbetidir. Bu önemli bir şeydir" dedi. 

Çelik bayramın, tüm siyasi partilerin kucaklaşıp birbirlerini anlama zamanı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Diğer siyasi partilere de bunu söylüyorum. Birbirimize çelme atmaktan ziyade bayram vesilesiyle birbirimizle kucaklaşma, birbirimzi anlama zamanıdır. Birbirimizle haksız rekabet içerisinde bulunmaktan, centilmenlik dairesinin dışına çıkmaktan ziyade bu bayram birbirimize el uzatma zamanıdır” dedi

Bayramlaşmaya, AK Parti Sakarya İl Teşkilatı yönetim kurulunun bazı üyeleri de katıldı.


Fotoğraflar:Yiğit UZELLİ

Haber: İzzettin KÖMÜRCÜ

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.