Editörden...Taraklıspor Gerçeği

Taraklıspor Gerçeği...Hayret Olay
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Pazartesi akşamları yerel televizyon kanallarımızdan birinde yayınlanan Gazeteci Nazım AKTÜRK’ün hazırlayıp sunduğu profesyonel futbol başta olmak Amatör futbol ve diğer spor branşlarının konuşulduğu “Spor Extra” programının bir bölümünü İnternet üzerinden izledim.

Nazım ALTÜRK’ün sunduğu programda alanında uzman konuklar vardı. 

Gazeteci Nazım AKTÜRK’ün sundğu programda Harmanlıkspor’un Teknik Direktörü Tevfik Tetik Sakarya 1.Amatör Küme de hafta sonu oynanan maçları ve takımları değerlendirdi.

Konu Taraklıspor’a gelince takımın 65. dakikada sahadan çekilmesine Nazım AKTÜRK ve programın konukları sert eleştiriler yaptılar.Sporun içerisinde her türlü skor sonucunun olabileceğini dile getiren konuşmacılar takımın yöneticilerinin nasıl böyle bir karar verdiğini anlamadıklarını 15-0 da yenilebileceğini ama sahadan çekilmenin futbol kurallarına aykırı olduğunu belirterek “Federasyon bu maçla ilgili kararını verecektir” diye konuştular.

Özellikle ilçe takımlarının köy takımlarına göre daha güçlü ve daha derli toplu görünmeleri gerektiğini belirten yorumcular hakem hatalarının her zaman olabileceğini bunun yönetimin bilinçli futbol lobisiyle Federasyonla çözebileceğini dile getirdiler

Harmanlıksporun tecrübeli Teknik Direktörü Tevfik TETİK Taraklıspor’un sahadan çekilmesinin nedeninin hakem hatalarının yüzünden olduğunu ama sahadan çekilmenin hoş olmadığını söyledi. Yorumcular canlı yayında “Keşke bir yönetici durumla ilgili bir açıklama yapsa" şeklinde ifadelerde bulundular

Amatör kulüplerin kendi çocuklarıyla bu işi götürebileceklerini sandıklarını ama işin öyle olmadığını dile getiren konuk yorumcular “Günümüz futbolunda eksik mevkilere göre transfer yapılması gerek, bunun için de dışarıdan mutlaka takviye yapılması gerektiğini söylediler Böyle sahadan çekilmelerin ve bu fevri hareketlerin ileride müsabakalar için tehlikeli sinyaller verdiğin bunun derhal yönetim teknik heyet bazında çözüme kavuşturulması gerektiğinin altını çizerek ifade ettiklerini dile getirdiler.

Evet şimdi gelelim sadete….Neden bunları yazıyorum.Suskunluğumun Taraklıspor’a fayda getireceğini düşünmüştüm. Maalesef tam tersi. Suskunluğumuz Taraklıspor’a zarar veriyor.

Taraklıspor’da para sıkıntısı yok.İstemesini bilrsen herkes seve seve verir.Oyuncu sıkıntısıda yok.Çok yetenekli futbolcular mevcut.teknik heyet sıkıntısı da yaşanmaz.

Ama bu yönetim !! ile Taraklıspor’un işi çok zor

Tekrar Görüşmek dileğiyle Hoşçakalın….

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

tatangaceto54
22.10.2013 / 12:21:30
İZZETTİN BAŞKAN SEN HAZIRSAN ÇETO BAŞKANDA BENDE HAZIRIM.ESKİLER BİLİR.54
İzzettin KÖMÜRCÜ
22.10.2013 / 15:29:58
Vidanjör değilim Çetooooooooooo :))

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.