İzmitliler, Taraklı ve Göynük'e hayran kaldı

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Taraklı Termal Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç'e, Kocaeli'de düzenlenen gecede teşekkür plaketi verildi.
Metin GİRGİN Metin GİRGİN
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, Kocaeli'de düzenlenen geceye onur konuğu olarak davetli edildi.

 Aslen Göynüklü olan ve İzmit'te Anıt Elektroniğin sahibi Nazmi Aydoğan'ın ev sahipliğinde İzmit Emex Otel'deki yemekli geceye, Vali Yardımcıları aslen Göynüklü olan Mustafa Ünlüsoy, Ali Sözen ve Osman Sarı, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Mesut Erbaş, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve bürokrat katıldı.

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, burada yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalarla Taraklı'nın gün geçtikçe geliştiğini ve ilçenin tanınırlığının Türkiye sınırlarını aştığını söyledi. Uluslararası platformda da örnek belde olarak gösterildiğini ve bir çok alanda ödüller aldığını kaydeden Özkaraman, önümüzdeki dönem için ciddi projelerinin olduğunu dile getirerek "Her geçen gün gelişen ve değişen Taraklı'ya olan hizmetlerimiz, projelerimizle yeni dönemde de artarak devam edecek" diye konuştu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, "Tarih Koridoru Projesi" kapsamında, kültürel ve tarihi varlıkları kente kazandırmak için çalışmalar yaptıklarını, Taraklı'nın bu konuda öncü olduğunu ve belediye olarak bu örnek çalışmalardan büyük ölçüde esinlendiklerini belirtti. Kendisinin de 2 gün süreyle Taraklı'da kaldığını hatırlatan Doğan, Taraklı ilçesinin mutlaka gezilmesi ve görülmesi gereken, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu vurguladı.

Anıt Elektroniğin sahibi olan Nazmi Aydoğan, Taraklı ve Göynük gezisinde gösterdikleri yakın ilgiden dolayı, başkan Tacettin Karaman ve Taraklı Termal Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç'e teşekkür etti.

Aydoğan, Kocaelililerin Taraklı ve Göynük'ün tarihinden, kültüründen, mimarisinden ve insanlarının misafirperverliğinden etkilendiklerini söyleyerek, çok sayıda iş adamının buralarda yatırım yapmak istediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta İzmitli 70 kişilik bürokrat, siyasetçi ve iş adamlarından oluşan heyet, ziyaret ettikleri Taraklı ve Göynük'e hayran kaldıklarını ve tekrar geleceklerini ifade ettiler.

Daha sonra Tacettin Özkaraman'a plaketini, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Diş Fakültesi Dekanı Prof. Ali İhya Karaman verdi.

Taraklı Termal Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç de plaketini, KBB Uzmanı Prof. Dr. Ömer Aydın'ın elinden aldı.

Gecede ayrıca, Taraklı ve Göynük'ü tanıtan sinevizyon gösterisi yapıldı.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Ayhan Kömürcü
15.11.2013 / 09:53:18
Taraklımızın geleceğinin geçmişinde olduğuğunu görüp, bu konuda tüm özverisi ile çalışan saygıdeğer başkanımızı, ve bunun için çalışan diğer kişileri bunları bize duyuran yazılı ve görsel medyada görev alanları, sevgili yeğenim İZZETTİN KÖMÜRCÜYü tebrik eder başarılarının devamını candan dilerim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.