“Allah Herkesi Bu kadının Şerrinden Korusun”

47 Yaşındaki Gözleri Görmeyen Fatma Bertan İsmindeki Kadın Yaptığı Asılsız Telefon İhbarları Yüzünden Akrabalarına Ve Komşularının Başına Büyük Dertler Açıyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Kocaeli İli doğumlu ve doğuştan ama olan 47 yaşındaki Fatma Bertan ismindeki kadın itfaiyeye polise ve 112 Acile yaptığı asılsız ihbarlar yüzünden başta akrabaları olmak üzere komşularının ve semt sakinlerinin başına olmadık dertler açıyor.


 


 Etrafındakileri üzmekten ve onlara sıkıtılar yaşatmaktan büyük keyif aldığını söyleyen yakınları “Başta Kocaeli Valiliğine olmak üzere Emniyet Müdürlüklerine, İtfaiyeye, 112 Acil Servisine, Karakollara yaptığı asılsız ihbarlarla herkesi sıkıntıya sokmaktadır. Buralara yaptığı ihbarlar insanları sıkıntıya sokmaktadır” diyen Bertan ın komşuları “”Bu kadın evli idi. Eşinden boşandı. Ve 24 yaşında kızı var. Kendisi Adapazarı Bş Belediyesi santralinden emekli. İkinci evliliği de yürümedi eşinden ayrıldı. Kocaeli’nde iki dairesi var. Birinde kendisi oturuyor Diğeri kirada. Bu kadın sürekli sokaklarda. Tanımadığı yoktur. Cami hocalarını arar yakın akrabasının ismini verir ve öldü diye sela verdirtir. Bunu birkaç ilçede yapmıştır. Yine lokantalara telefon açar belirli adrese yemek siparişi verir. Tek amacı yakını veya komşusunu sıkıntıya sokmaktır “diyorlar.


Gözleri görmeyen bu kadının yaptıklarından nefret etmeye başladıklarını söyleyen herkes “Buna nasıl güvenelim. Evimize almamız mümkün değil. Çünkü kim evine alsa bu kadından zarar görüyor. Evde tuvalet varken bu kadın evin ortasına pisletiyor. Berbat bir kadın” diyorlar.


Herkesin başına büyük dertler açan bu kadına yardım etmek istediklerini ancak bir türlü bu kötü huylarından vaz geçmediğini belirten yakınları “Yanına kim yaklaşırsa ona kim yardım etmek isterse herkese zarar veriyor” diyorlar. Bu kadından kurtulmak istediklerini söyleyen yakınları ve komşuları ne yapacaklarını şaşırdıkları söylerlerken “Allah herkesi bu kadının şerrinden korusun “diyorlar.


47 yaşındaki Fatma Bertan adındaki gözleri görmeyen kadın son derece mütevazı hareketleri ve sözleri ile AA muhabiri tarafından yaptıklarının sorulması üzerine kabul etmeyerek anlatılanların tamamen yalan olduğunu belirtti. Aynı zamanda çantasının da çalındığını söyleyen kadın AA muhabirinden yardım istemeyi, ihmal etmedi.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Enes ÇINAR
13.03.2007 / 00:56:25
Allah; yakınlarına, bize, ona, AA mühabirine, herkese yardımcı olsun
DOĞAN KOZCAĞIZ
22.03.2007 / 21:00:19
NE KADAR AYIP NE KADAR SEVİYESİZCE BİR BAŞLIKTIR BU? O KADIN ANNENİZ TEYZENİZ HALANIZ OLABİLİRDİ.. BELLİKİ HASTA BİR İNSAN..KİMSESİ YOK.. HARİKA COK GÜZEL BİR HABER OLMUS.Tebrikler..!!! kim olursa olsun.. ne olursa olsun.. o başlık bu habere yakısmamıs.bahsettiğiniz bir insan..! ayıp ya. içim acıdı..kadını savunmuyorum. Sorunlu bir insan olduğunu biliyorum zaten.. ama günah ayıp bu sekilde yazılması..
nıhat kurnaz
22.03.2007 / 22:25:54
dogan a tamamıyle katılıyorum.bu nasıl bır baslık.vede yakınları o kadın hakkında bunları demıslerse bıle sızın yayınlamanız ne kadar dogru..kımse kendı sonunu bılemez ya ılerıde sızde bu kadın gıbı olursanız..vede sızınde bu sekılde haberınız yayınlanırsa neler hıssedersınız..kendınıze ve vıcdanınıza bı sorun..ama amacınız sıteyı haberle dolduralımda nasıl olursa olsun dıyorsanız orasını bılelem..gundelık reytınglerer kendınızı kaptırmayınn

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.