Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin Taraklı'da

Antalya’nın Elmalı İlçesi Belediye Başkanı Ümit Öztekin Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile Birlikte Taraklı İlçesi'ndeki Restorasyon Çalışmalarını İnceledi.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman tarafından ağırlanan Antalya İli’nin Elmalı İlçesi Belediye Başkanı Av.Ümit Öztekin restorasyon çalışmaları devam eden Fenerli Evde çalışmaları inceleyerek tarihi evlerde yapılan restorasyon çalışmaları hakkında Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’dan bilgi aldı.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, “Elmalı İlçemiz’de Taraklı İlçesi gibi Tarihi Kentler Birliğine üye ilçeElmalı’da da tarihi evlerin sayısı fazla. Belediye olarak biz de Elmalı’da restorasyon çalışmalarına önem veriyoruz.Taraklı’da ki restorasyon çalışmalarını biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Amacımız bir an evvel Elmalı’da da restorasyon çalışmalarını başlatmak ve bu binaları turizme kazandırmaktır” dedi.

Taraklı'da bu çalışmalarda önemli bir mesafe alındığını söyleyen Öztekin, "İlçedeki restorasyon çalışmaları gerçekten ilçe adına büyük önem arz ediyor. Biz de Taraklı'dan istifade etmek istiyoruz. İşbirliği içerisinde birbirimizden istifade ederek her iki ilçemizde güzel hizmetlerin ortaya çıkmasını istiyoruz” diye konuştu.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise, “Ülkemizde artık turizm çok önemli. Elmalı gibi, Taraklı gibi yerleşim birimleri giderek turizm açısından önem kazanmaktadır. Bizlere düşen görev tarihimize sahip çıkmak, turizmi geliştirmektir. Aynı tarihi kültüre sahip iki ilçe olarak beraberce çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor. Bunu başarabilirsek çok önemli bir hizmet gerçekleştirmiş oluruz” dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.