Kent Konseyinde Yeni Başkan Naim Nalbant

Taraklı ilçesinde Kent Konseyi Yenilendi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Kaymakamlık toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurula, İlçe Emniyet Müdürü Cem Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Piavcı,CHP İlçe Başkanı Sabahattin Dönmez,muhtarlar ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Alaattin Yılmaz daha güzel bir Taraklı için çaba harcadıklarını kaydederek, "Toplum için yapılan sosyal çalışmaların ne denli zor olduğunu biliyoruz. Özellikle gönüllülük esasına dayalı bu işler sabır ve fedakarlık ister Kent Konseyi’nin 5 yıl içinde bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkraman’a, Kaymakamımız Ömer Yılmz’a teşekkür ediyorum. Kent Konseyi siyasi bir kurum değildir. Siyaset üstü bir kurumdur. Bu kapsamda el ele gönül gönüle vererek birlikte çalışma gayretinde olduk. Herkese teşekkür ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

Toplantıda, Kent Konseyi Başkanı seçimine geçildi. Yapılan açık oylamada

Naim Nalbant Taraklı Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu. Taraklı Kent Konseyi’nin Yürütme Kurulu asil üyeliklerine İzzettin Kömürcü, Şahin Akı, Hüseyin Derici, Ruhi Avdan,İbrahim Pilavcı,Salih Çerçi,Mehmet Türkdoğmuş seçilirken, yedek üyeliklere ise İsmail Pekmez,Mustafa Tunçbilek,Mustafa Çiğdem,Fikret Yıldız,Mehmet Sanlı,Serkan Kara,ve Emral Çamdibi seçildi.

Nalbant yaptığı teşekkür konuşmasında ortak hizmet anlayışı içerisinde Taraklıya hizmet etmek için çaba göstereceklerini söyleyerek katılımcılara teşekkür 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.