Başarısızlık Korkusunu Yenin

Başarısızlık korkusunu yenin...
Yayın: Güncelleme:

Şu özlü sözlere kulak verin :" Atak ve Cesur Ol. Bir gün geriye dönüp baktığında yaptıklarından çok yapamadıklarından pişmanlık duyacaksın" ve "Gerçek başarı, başarısız olamamak korkusunu yenmektir."

İnsan karşısındaki engeli aşılmaz olarak görürse, onu aşmak için harekete geçmekten kaçınır.İçindeki başarısızlık korkusu zihnini ele geçirerek deneme cesaretini sekteye uğratır. Bir çok insan, tamamladığı bir işten sonra "Keşke bunu daha önce yapsaydım" der kendi kendine. Bazende başka birinin gerçekleştirdiği bir eylemden sonra "Bunu daha önce niye ben yapmadım " der. Bu insanlar "keşke"lere mahkumdur. Başarıyı sadece seyrederler.

Eğer fark yaratmak, sürekli ışık saçan bir kaynak olmak, kumsaldaki deniz yıldızlarını güneş doğmadan denize atmak istiyorsanız, yüreğinizden korkularınızı atın, yerine cesareti koyun, zihninize ilkelerinizi kazıyın. Başarı sizin ona yaklaştığınız hızda size yaklaşacaktır.

Bunları şunun için yazdım. Sevgili gençler, sizlerle yaklaşık bir aydır Taraklıspor'un başarısı ve geleceği üzerine mesai yapıyoruz. Başarmak için inanmak lazımdır.Çünkü her dava ona inanan insanıyla yaşar denir. Bu her alanda böyledir. Bu pazar, sanki sizlere sihirli bir değnek değmiş gibi, uyuyan bir devi uyandırdınız. Haftasonu oynanan Mekecespor -Taraklıspor karşılaşmasının skoru bir yana, gerek saha içinde, gerekse saha dışında gösterdiğiniz birlik ve beraberlik inanın kıskanılacak gibiydi.

Taraklı gencine yakışır bir hal içindeydiniz. İnanan insanın neler yapabileceğini bir hazırlık maçı olasada, bize gösterdiniz. Uzun yıllar sonra böyle bir oluşumda bir araya gelen başta futbolcu arkadaşlara, bizlere destek veren ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan sayın Kulüp Başkanı Kadir SAYIN'a ve yine Taraklı sevdasını yüreğinde hep hissederek Taraklıspora her türlü desteği veren sayın Belediye Başkanı Tacettin ÖZKARAMAN 'a yürekten teşekkür ederim.

Ancak, buradan bütün yetkililere bir sitemimiz var. Mekece maçını burada bizim insanımız önünde, çocuklarımızın anne ve babalarının önünde oynayacaktık...ama ne yazıkki sahaya çamurdan giremedik. Boynumuzu büktük ve gittik Mekece'ye, inanın bir kez daha kahrolduk. O küçük Mekece'de bir futbol sahası var giderseniz bir bakın. Yemyeşil nizami bir saha. Bir de Taraklı'yı ve sahayı düşündüm.Bize ne kadar yıllardır şaşı bakıldığını bir kez daha hatırladım.

Evet sevgili dostlar, sevgili idareciler, hemen ama hemen, yarın sabah hiç vakit geçirmeden bu sahayı nizami ve top oynanır hale getirene kadar herşeyini değiştirelim.

Bu gençlerin, bunları sizden istemeye hakları var, bir vatandaş olarak bizlerinde bunu istemeye hakkımız var. Göreceksiniz başarı arkadan nasıl geliyor.Taraklı nasıl tanıtılıyor, biz inandık siz de inanın. 

Bu arada sevgili Taraklı'lar 1 Nisan dan itibaren grubumuzda resmi maçlar ne yazıkki A.FuatPaşa'da oynanacak desteğinizi bekliyoruz. Hani şu eski efsane Taraklıspora verdiğiniz desteği. Çok bir şey mi istiyoruz acaba !...

Hoşçakalın.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

turgay
26.03.2007 / 09:38:13
yusuf abi çok güzel yazmışsın valla böle düşüncelerinle bizim güvenimizi dahada arttırıyorsun çok teşekkürler inşallah önümüzdeki maçlarda daha güzel futbol olcak bu daha başlangıçtı
Bahri SERTÇELİK
26.03.2007 / 11:20:05
Olurmu Yusuf. İstediğiniz şey daha da az dersek yalan olmaz. Alperen bile ta Malatya'dan yeterince destek olmaya çalışırken bizler neden destek olmayalım.Tek temennim Taraklısporun çıkmış olduğu yolda başarılı olması.Herşey gönlünüzce olsun.
izzettin KÖMÜRCÜ
26.03.2007 / 15:02:03
SEVGİLİ YUSUF ABİ GERÇEKTEN DYGULARIMIZA ÇOK İYİ TERCUMANLIK ETMİŞSİN.GEÇEN YILA GÖRE BU YIL ÇOK FARK VAR.İNANIYORUM Kİ BU YIL TARAKLI SPOR BAŞARILI OLACAK..HEPS,NDEN ÖNEMLİSİ ARKADAŞLAR ARASINDAKİ UYUM HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ.BAŞARILI OLMAK İÇİN İNANMAK GEREK.SAYIN ALİ HALUK PEKTEŞ ABİMİZİN EMEKLERİ HERKESE ÖRNEK OLMALI.TARAKLI SPOR CAMİASI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR..BU BÜYÜME BELKİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDEBİLİR.AMA BİZİM HİÇBİR KAYGIMIZ YOK.FUTBOLCULARIMIZ ÇIKACAK TOPUNU OYNAYACAK VE HEDEFLENEN NOKTAYA BİRLİKTE KOŞACAĞIZ.NECİP FAZIL 'IN BİR ŞİİRİ VARYA.. BİR BENZETME YAPALIM İSTERSEN; "Yüz üstü çok süründün.Ayağa kalk SAKARYA" EVET ÇOK YÜZ ÜSTÜ SÜRÜNDÜK ÇOK..VE AYAĞA KALKIYORUZ..İNŞALLAH DESTEKLERİNİZLE BERABER ŞAHLANACAĞIZ...BEN BİLE "PES"DEMEK ÜZEREYKEN İMDADA YETİŞTİNİZ.BENSİZ ŞAHLANMA OLMAZ..KİM ÇIKARSA EZER GECERİZ VALLAHİ...TARAKLISPOR HEPİMİZİN..SELAM VE SAYGILARIMLA
osman yasir
26.03.2007 / 20:07:01
yusuf abi gerçekten çok guzel yazmıssın bız futbolcular olarak soz verdık bıze verılen emeğin değerin karşılığını sahada vereceğiz bu herkes görecek kımsenın emeklerı boşa gitmeyecektir..saygılar..
alperen kabak
26.03.2007 / 21:10:32
Degerli büyüklerim;10 gün TARAKLISPOR'umuzun antremanını ızleme sansı buldum...Gordugumu oldugu gıbı solıcem!!Bakın ufak bısey gıbı gozukur kımılerıne ama ERDAL abının onlarla beraber KOSMASI,MEKIK CALISMASI,SIRTINA ALIP TASIMASI,ıste orda notu verdım 10 uzerınden 10!!!AYNI ZAMANDA YONETIM KURULUNUN SAGLAM DURUS SERGILEMESI!!! Dedim ki bu bırlık ve beraberlık oldugu surece bılek BUKULMEZ,sıra futbolcu arkadaslarımda (silahlarınız bu sene tam ıstedıklerınız oldu ve olmaya devam edıyor)gecenseneler dıyordunuz yok (hoca yok,ilgi yok)sımdı ben sıze söliyımmı BAHANENIZ YOK!!!:)^^BEN SİZden''YENILMEYI DEIL YENMENIZI İSTİYORUM:)^^ BASARILAR...
Fahri Çakar
27.03.2007 / 14:53:28
Yusuf abi herşeyi çok güzel anlatmışsın bizlere diyecek bişey bırakmamışsın...İnşallah herşey umut ettiğimiz gibi olacak...
HARUN TAYYAR
27.03.2007 / 21:27:51
Yusuf abi yazın cok hoş olmuş umarım Taraklı spora ilham kaynağı olur.Taraklı sporu daha iyi yerlerde görmek isteriz tabi taraklı spora başarılar.
ÖmerFarukTAYYAR
9.04.2007 / 18:25:58
TARAKLI DUMAN KÖYÜNDENİM BOZTEPE SPORDA OYNUYORUM YUSUF ABİ TARKLI SPOR İÇİN ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞ NEDEN TARAKLININ DA DİĞER İLÇELERDEKİ GİBİ BİR SAHASI OLMASIN Kİ BURADAN BÜTÜN TARAKLILI VATANDAŞLARIN YUSUF ABİ'NİN DÜŞÜNCELERİNİ DESTEKLEMESİ GEREKİR TARAKLI SPORADA BAŞARILAR DİLERİM

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.