TA-Hİ-DER'den Dernek ve Yardım Kampanyası Açılışı

2007'den bu yana hizmet veren Taraklılara Hizmet Derneği’nin (TA-Hİ-DER) yeni hizmet binası açılışı halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Açılıkşta, TA-Hİ-DER tarafından düzenlenen Suriye’ye Yardım Kampanyası’nın ilk adımı atıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklılara Hizmet Derneği tarafından organize edilen ve 28 Şubat 2015 tarihine kadar sürecek olan yardım kampanyası, “Mutlu bir son için, Yeniden Un’ları Hatırla!” sloganı ile başlatıldı.

2007 yılında Taraklılara Hizmet Derneği’ni kurarken; hayatın yaşamaktan ibaret olmadığı, insanların acıları ve sevinçlerine ortak olmak esası üzerine yola çıktıklarını vurgulayan TA-Hİ-DER Başkanı Alaattin Özçayır, açılışta yaptığı konuşmada, yeni dernek binasının Taraklı’ya, Taraklılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Suriye’ye Yardım Kampanyası ile derneğin yeni hizmet binası açılışını özellikle bir araya getirdiklerini belirten TA-Hİ-DER Başkanı Alaattin Özçayır; Suriyelilerin içler acısı durumu, her ne kadar son günlerde gündemden düşürülse de, 4 yıldır değişmeyen şartları, halkın gündemine taşımaktan vazgeçmeyeceklerini, geçen yıl olduğu gibi bu sene de en azından 1 TIR gıda yardımını, Taraklı’dan Suriye’ye göndermeyi umut ettiklerini ifade etti.

Kampanyanın önümüzdeki günlerde çevre mahallelerde de sürdürüleceğini belirten Dernek Başkanı Alaattin Özçayır, “ilk günden halkımızın kampanyaya gösterdiği yoğun ilgi, bu çalışmaya dair cesaretimizi arttırıyor. Suriye'ye Yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Özçayır, yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, yardımlarını, Taraklılara Hizmet Derneği’nin Ziraat Bankası Taraklı Şubesindeki 0747 4975 4339 5001 nolu hesabına yatırabileceklerini, ayrıca yardımların makbuz karşılığı dernek binasında kabul edileceğini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmanın ardından dua edilerek derneğin açılışı yapıldı.  


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.