Ülkemizdeki Hainler

Bize Bizdenmiş Gibi Gözüküp Kuyumuzu Kazanlar,
Elbet Birgün O Kuyuya Düşüp Kendileri Boğulacak..
Hasan KISA Hasan KISA
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Bu gün haberleri izliyordum şu haber çok dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim.

Haberi aynen aktarıyorum."Namaz Kılmasınlar, Bale Yapsınlar" ve uzunca bir detay. Belki sizlerinde dikkatini çekmiştir. Bunu söyliyen kim mi? Hani Şu "ÇAĞDAŞÇILAR" (ÇEV) varya onların başkanı olan kadın.Türkan SAYLAN.
Bende merak ettim bu kadın hakkında biraz araştırma yaptım.
20 nisan 2001 tarihli İstihbarat başkanı Cem UZGÖREN imzasıyla Başbakanlığa Gönderilen MİT raporundan alıntıları Paylaşmak istiyorum.
1830'lu yıllardan beri ülkemizde faaliyet gösteren American Bord Heyetinin protestan mezhebini benimseyen bir kuruluş olduğu, din eğitimi ve sağlık hizmetleri konularında faaliyet gösterdiği, Kitabı Mukaddes (Bible HOUSE) Şirketi aracılığıyla Protestanlığın yayılması için uğraş verdiği öğrenilmiştir.

Üsküdar Amerikan Lisesi,Üsküdar SEV İlköğretim okulu,Tarsus Amerikan Lisesi,Tarsus SEV İlköğretim okulu, Gaziantep Amerikan Hastahanesi ile bağlantısı bulunan Amerikan Bord heyeti'nin sağladığı eğitim hizmetlerinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığına, sağlık hizmetlerinden dolayı Sağlık Bakanlığına, dini çalışmalarından dolayıda Diyanet İşleri Başkanlığına karşı sorumlu olduğu tesbit edilmiştir.

Başkanlığını Gülseven Yaşer'in yaptığı Çağdaş Eğitim Vakfı ile Amerikan Bord Heyeti ve SEV koordinasyon içerisinde olup, ÇEV Deprem bölgelerinde eğitim ve öğretim evi projesi hazırlıyarak Amerikan Bord'an yardım talebinde bulunmuştur. ÇEV ayrıca üçbine yakın öğrenciye burs vermektedir.

Bu 3 işbirlikçinin 1999 yılı rakmlarına göre yaklaşık 15 trilyonu bulan malvarlığına sahip oldukları bilinmektedir.
Başkanlığını Türkan SEYLAN'ın yaptığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Hakkında Atatürk İlke ve İnkilaplarını kalkan olarak kullanıp, birçok kişi ve kuruluştan yardım adı altında para topladığı, ilgili Bakanlılardan izin almaksızın yurtdışından yardım aldığı, hiçbir yasal dayanağı olmadan kamuoyuna kendisini sivil toplum kuruluşları birliği olarak tanıtan çeşitli dernek ve vakıflarla işbirliği içerisinde oldukları yönünde yapılan ihbarlar sonucu denetime tabi tutulmuş ve Dernekler kanunu 62 ve 85/2 maddesine muhalefetten 5 Şubat 2001 tarihinde Maltepe Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yapılmıştır.

Türkan SEYLAN hakkında yapılan incelemede Annesinin Raber Regman ve Mina Verlig kızı 1908 Bermingen İngiltere Doğumlu ve Katolik Hristiyan olduğu,Lili Mina Raiman ismini taşımakta iken 1936 yılında LEYLA ismini aldığı tesbit edilmiştir.


Sevgili okurlar, Buraya kadar yazdıklarımın tamamı MİT raporu.


İşte bizim Sayın Çağdaşçımızın Kim olduğu ayen ve beyan ortada.
Tabiki bunlar Namaz Kılmayın diyecek.. Tabiki 14 Nisandaki Amacının ne olduğu belli olmıyan mitinge Yandaş arayacaklar..


İşte Bu ve Bunun gibiler, Müslüman Türk Milletine hizmet edermiş gibi gözüküp, Gerçek amaçlarına hizmet etmek için mücadele ediyorlar.
Amerikan Board Misyoneri "White" diyorki...! "TÜRKİYE'yi Hristiyanlaştırmak için gerekirse 500 sene bekliyeceğiz.."


İşte amaç ve gayeleri... İşte gerçek yüzleri...


Uyan artık Müslüman Türk Milleti Uyan....


Dost diye yaklaşan bu hainlere daha ne zamana kadar fırsat vereceğiz... Gerçekleri ve gerçek dostları anlıyalım artık..


Sevgi ve Saygılarımla...



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Hasan ARVASİ
13.04.2007 / 14:43:07
Hasan Arkadaşım Allah sen ve senin gibilerden razı olsun.Bu gerçekleri bir kişide olsun okuyup öğrenebiliyorsa ne mutluki sana bunun sevabı yeterde artar.yazılarını keyifle okuyorum.Ben zaten çağdaşlık kisvesi altında insanları sömüren bu namussuzlara karşı hep önyargılı olmuşumdur.şimdi dahada dikkatli davranacağım.selam ve dualarımla hoşçakal.
Bahri SERTÇELİK
14.04.2007 / 12:46:12
Sevgili Hasan; Düşüncelerin ve yazılarınla farklı olmayı oldukça iyi başarıyorsun, öncelikle tebrik ederim.İşlediğin konu ise harika. Bahse konu olan şahısların Çağdaş yaşamla falan alakalrı yok ayrıca dediğin gibi Atatürkçülüğün arkasına sığınarak Ülkemizde becermeye çalıştıkları kirli işlerde çok.14 nisanda yapılan bu mitingtede ulaşmak istedikleri amaç aslında ülkemizi nasıl bölebilirizin bir parçası. Tıpkı lions kulüplerinin olduğu gibi.14 Nisanda düzenlenen mitingede ön ayak olan ADD' ye de şu andaki cumhurbaşkanımızın oldukça iyi bir miktar bağış yaptığını biliyoruz.Acaba düzenlenen miting bu paraylamı organize ediliyor.Hatta kendilerini Atatürkün partisinin üyesi olarak lanse edenler Kanaltürk tv' sine 3 milyon dolar avans veriyorlar.Reklam ön anlaşması olarak.Merak ediyorum kimin parasını kime veriyorlar.İlginç değilmi.
nadir nalbant
14.04.2007 / 14:56:37
yazınızın içeriğine katılmakla beraber aşağıdaki husuları daha sonraki yazılarınızda gözönünde tutarsanız daha yaralı olacağını düşünüyorum,bu üslupla yarar değil,zarar verdiğini görüyorum= -kişi açıkça vatan hainiyim demedikçe bu damgayı yapmak çok yanlış,bu kavram vatandaştan çok devlet yöneticileri için geçerlidir,kişilere en kötü ve ters kavramla bölücü-terörist sıfatı uygun olabilir, o da beyanı ve mahkeme kararı varsa. -yazınızda başka bir dini kötüleme anlaşılabilecek kavramlar var.o dine mensup olmamak ayrı,kötülemek ayrı,misyonerlik,mensup olduğu dinin başka bir din topluluğu içinde yaygınlaştırma faaliyetleridir,yasal açıdan durumunu bilmiyorum,çünki geçmiş yüzyılda batı tarafından başarı ile uygulanmıştır,günümüzde yöntemler değişmiştir, eğitim-ticaret-sosyal yardım-turizm gibi faliyetleri o ülkenin yasaları çerçevesinde kullanmaktır. bana göre can alıcı nokta burda, MİT v.b devlet kurumlarının görevi dini korumak falan olduğunu sanıyorsunuz,çok yanılıyorsunuz,
Abdullah HALİLOĞLU
14.04.2007 / 22:43:40
Sn.Hasan bey;Çok önemli bir konuyu sağlam kaynaklardan araştırıp bizlere sunduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.Bugün kü mitink de göstermiştir ki,bunların karşı olduğu tek şey islam.Milletimizin uyanması temennisiyle...
alperen
15.04.2007 / 11:39:46
Hasan Bey yazınız için teşekkürler.çağdaş yaşamı desdekleme derneği(çydd)başkanı türkan saylan denen kadın türklere hakarete varan sözler ediyor.TÜRK OLMAYAN TÜRKLERİ BİLEMEZ.BU KADIN NEDEN NAMAZ KILMAYIN DİYORDA KİLİSEYE HAVRAYA GİTMEYİN DEMİYOR?DEMEKKİ İSLAM DÜŞMAnI.TÜRKLER YAKTI YIKTI DİYOR AMA AMERİKANIN IRAKTA NELER YAPTIĞINI SÖYLEMİYOR.EEEE BOZKURTLARIN OLMADIĞI YERDE ÇAKALLAR YILANLAR GEZER.ZAMANI GELİNCE BUNLARIN HEPSİ SUSTURULACAKTIR.ÜLKÜCÜLERİ SOKAĞA DÖKMEK İÇİN UĞRAŞIYOR AMA ÜLKÜCÜLER TAHRİK OLMAYACAK BU BİLİNE.
Numan KISA
16.04.2007 / 14:19:47
Çok doğru bir konuya parmak basmışsın amca.süper bir yazı.devamını bekleriz.onların bir hesabı olabilir. Ancak Allahın da bir hesabı vardır.belki bu dünyada belki öbür dünyada.
Mehmet YALÇIN
4.05.2007 / 16:00:26
Hasan bey, benim gibi düşünenlerin tercümanı olmuşsunuz.teşekkürler
Yusuf SÜZGEN
25.05.2007 / 14:32:29
ellerinize sağlık, tembel ve hazırcı türk milleti olarak bu yazı için kusursuz diyorum. Neden? araştırmaya bile gerek kalmadan hoşuna gider yada gitmez gerçek bu işte herşey sunulmuştur. Ama bizler ne kadar sesimizi duyurabiliyoruz, bu belirsiz. İnanıyorum ki siz değerli abilerimizin destek ve teşvikleriyle bu ülke daha çok güzel günler görecek. başarılarınız devamını dilerim.
serkan karadavut
5.10.2008 / 05:08:51
20.yy da bu haberleri okumak bana utanç veriyor biz müslümanlıgı hala kavrayamamışız ve kavrattıramamışız ben ataürkçü bir gencim yani emanetçiyim emanete ihanet olmaz atatürkçü gençte saygılarımla hörmetlerimi sunarım serkan karadavut bizler atatürkçüyüz sözde degil özde bunu bilin
MARTOS
2.03.2010 / 14:44:33
sayın yazar tespitin doğru ama o projeyi yürütenler i karıştırmış sın o türkan saylan hanımefendi diil sıkışınca amerikaya kaçan zaat size göre zaat bana göre ne anlama geldiğini bilenler bilir o projede türkiyeyi hristiyan laştırma yok ılımlı islamlaştırma var yani iran yani afgnstn yani pakistan yani gürcistan yani suriye kuveyt nijerya yani bu günkü türkiye giyim kuşam konuşma tarz eda bir başka oldu sıkma başlar badem bıyıklar kirli sakallar falan filan yani BOP PROJESİ TÜRKAN HOCA NIN BU ÜLKEYE YAPTIKLARINI TARTIŞIYORSAK BEN SADECE YUUH DERİM YADA TUUH ÇOK MODA BU ARARLAR illaki eleştirenler olacak bu yorumumu onlarada o zaman cevap veririm haber sitesine saygılarımla
NEVZAT AKAY
30.05.2010 / 10:18:57
UYANMAK EĞER TEK TARFLI HEDEF GÖSTERİP UYANMAKSA UYANMAK OLMAZ.BOZKURTLAR 80 EVVELİ AMERİKAN ALEYTARI OLAN DENİZ GEZMİŞ VE ARKADAŞLARINA KOMİNST DAMGASI VURMADIMI.BU BİR.MÜSLÜMANLIĞI ÖNE SÜREREK BU VATANINI ALTINA ÜSTÜNE GETİRENLER BU İKİ DİNİMİZDE VEFAT ETMİŞ VE KENDİNİ SAVUNAMAYAN KİŞİNİN ARKASINDAN KONUŞMAK HİÇ DOĞRU DEĞİL.MİT RAPORUNA GÖRE KONUŞUYORSUNUZ BEN BİLMİYORUM AMA TÜRKAN SAYLAN MİSYONİYERLİK FALİYETLERİ VARSA BU VATANIMIZDA YAPAN YOKMU.AMERİKANIN HER DEDİĞİNİ YAPAN KİŞİ VEYA KİŞİLER (İSİM VERMİYORUM) VATAN SEVDALISIMI.YAZINIZIN DOĞRU OLAN YERLERİ VARDIR BİLMİYORUM AMA TEK TARAFLI SALDIRMA OLMAZ.BU KADAR BİLİYORSUNUZ DİĞER KİŞİLERİDE AÇIKLAYINIZ SELAMLAR HASAN KARDEŞ

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.