CHP Milletvekili Aday Adayı Elif Başer Taraklı İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

CHP Milletvekili Aday Adayı Başer Doğum Günü’n de İlk Ziyaret Taraklı’ya
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili aday adayı Elif Başaer çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin Taraklı İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Aday adayı Elif Başer’i ilçe başkanı Sebahattin Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Taraklı ilçe başkanı Sebahattin Dönmez 2015 seçimlerinde aday adayı olan diğer arkadaşların da zaman zaman kendilerini ziyaret ettiğini bundan mutlu olduklarını bu hareketliliğin partiyi güçlendireceğini ifade etti.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Elif Başer “Bu gün benim doğum günüm 9 Mart 1977 yılında Akyazı’da doğdum ve doğum gününde ilk ziyaretini Taraklı İlçe Teşkilatına gerçekleştiriyorum. Muzaffer ve Perihan Çiftinin 2. çocuğuyum” dedi.

Eğitim hayatına Konuralp İlkokulunda başladığını söyleyen Başer, “Adapazarı Atatürk İlkokulunda ilkokulu bitirdim. Liseyi Özel Sakarya Lisesinde tamamladıktan sonra Akyazı Meslek Yüksek Okulu İthalat ve İhracat bölümünden mezun oldum. Lisans ve yüksek Lisans eğitimini Kıbrıs üniversitesi Uluslar arası ilişkiler bölümünde tamamladım. Halen Trakya Üniversitesinde Doktore eğitimi alıyorum” dedi

Elif Başer daha önce de Taraklı’ya çok geldiğini bu sefer aday adayı olarak geldiğini ve aile ocağında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Taraklı gibi ilçelerin Sakarya için çok farklı olduğunu, buralarda siyaset yapmanın zor olduğunu söyledi ve tüm olumsuz koşullara, zorluklara rağmen Taraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracakları için ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Elif Başer genel seçimlerde başarının adayların bireysel başarıları olmayacağını,4 yılda örgütün aktif ve programlı çalışmasıyla seçimde oyların artabileceğini belirtti. Örgütte üyelere, kadın ve gençlik kollarına büyük görev düştüğünü sokak sokak yeniden örgütlenmenin ve çalışmanın önemi anlattı. Tüm aday adaylarının çalışmalarının partiyi güçlendirdiğini, partinin bütünleşmeye, birleşmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu bu dayanışmanın CHP’yi iktidara taşıyacağını söyledi.

“Sol direniştir,başkaldırıdır,kardeşliktir,dayanışmadır. Biz böyle öğrendik” dedi.

Partiye gönül vermiş her üyenin bir değer olduğunu, kimsenin dışlanmaması ve ötekileştirilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Partililerin sorularını yanıtlayan Başer “ AK Parti nasıl geçmişte 6 milletvekili çıkarttıysa bizimde böyle başarı elde etmemiz zor değil. Dayanışma ve inanç içerisinde olmamız lazım” dedi.

Tüm Türkiye’de örgütlerin aynı inanç ve dinamizm ile çalışırsa CHP’nin iktidara taşınabileceğini söyledi..

Cumhuriyet Halk Partisi Taraklı ilçe başkanı Sebahattin Dönmez Milletvekili aday adayı Elif Başer’e bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.