Toçoğlu işçi ve gazilerle buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Aday Adayı Enver Toçoğlu, Türk Metal Sendikası Sakarya Şubesi ve Sakarya Muharip Gaziler Derneği kongrelerinde konuştu.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

“KAZANILMIŞ HAKLAR VAR”

Toçoğlu, Türk Metal Sendikası’nın Sakarya kongresinde, işçilerin kazanılmış haklarından gelecek nesillerin de yararlanması gerektiğini ifade etti. Kıdem tazminatının 14 güne düşürülmesinin işverenler tarafından ısrarla istendiğini belirten Toçoğlu, “Bu doğru bir talep değil. Çocuklarımızı ve gelecek nesilleri de düşünerek onların haklarını da korumak hepimizin görevi. Memurlar nasıl kıdem tazminatı adı altında emekli ikramiyesi alıyorsa, hiç tereddütsüz ülke ekonomisine büyük katkıda bulunan işçilerimiz de bu hakka sahiptir. Bu haklarlardan gelecek nesillerde yararlanmalıdır” dedi. 


“İŞÇİNİN YANINDA OLURUZ”

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da güvence verdiğini hatırlatan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ve gelecekte işçilerin kazanılmış haklarına sahip çıkılması hususunda görüşlerini her fırsatta açıkça ifade ediyor. İş hayatından gelen, yıllarca işçi ve emeklileri üst düzeyde temsil ederek haklarını savunan biri olarak bizim de bu noktada üzerimize düşeni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.


GAZİLER PLAKET VERDİ

Enver Toçoğlu, Sakarya Muharip Gaziler Derneği’nin kongresinde yaptığı konuşmada ise “Gazilerimiz cesaret, kahramanlık ve fedakarlığın timsali olarak her türlü övgü ve takdire layıktır. Şehitlerimiz ve gazilerimize millet olarak minnettarız” dedi. Toçoğlu’na Sakarya Muharip Gaziler Derneği’ne gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. 


MERİÇ VE TORKUL’A TEBRİK

Toçoğlu, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı seçilen Olcay Meriç ve arkadaşları ile Sakarya Muharip Gaziler Derneği’nde güven tazeleyen Sadettin Torkul ve arkadaşlarını da tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.