Sitemizin Değerli Ziyaretçileri

TARAKLI AJANS yazı ailesine yeni bir editörümüz daha katıldı
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Sizlere dolu dolu bir site sunabilmek için değerli arkadaşımız, hemşerimiz, içimizden biri İsmail Çelikpençe fırsat buldukça İLMİN IŞIĞINDA köşesinde sizlerle birlikte olacak.

Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor hayırlı uğurlu ve başarılı çalışmalar diliyoruz.


 


Editörümüzün Öz Geçmişi


 


1951 yılında Sakarya ili Taraklı ilçesinin Akçapınar köyünde doğdu. İlkokulu Köyünde okuduktan sonra, 1973 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesinden, 1979 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsünden mezun oldu. Taraklı Yusufbey mahallesinde, İstanbul Okmeydanı Uğur camiinde imam hatiplik, Geyve Lisesinde ve Geyve Temel Eğitim Bölge Okulunda ğretmenlik yaptı. Bu arada iki sene Geyve Kapalı Ceza Evinde derslere girdi. 1985 yılında İstanbul Bayrampaşa İnönü Anadolu Teknik-Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine atandı.1987 yılı da Müdür yardımcısı oldu. 1987–1991 yılları arasında Sudiarabistan da Hac mevsiminde kesilen kurbanların başında yöneticilik görevi yaptı. 1995 yılı da görev yaptığı okula Müdür Başyardımcısı oldu. 1995–2006 yılları arasında Bayrampaşa ve Metris ceza evlerinde yapılan sınavların komisyon başkanlığını yürüttü. 26.07.2006 Tarihinde emekliye ayrıldı. Halen Ahdevefa dergisin de yazı yazmaktadır.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İZZETTİN KÖMÜRCÜ
27.04.2007 / 09:45:05
SAYGIDEĞER BÜYÜĞÜME ARAMIZA KATILMASI VESİLESİ İLE HOŞ GELDİNİZ DİYOR BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLİYORUM
recai atar
28.04.2007 / 00:25:16
değerli ilkokul arkadaşım sevgili kardeşimizi burada görmekten ve onun kıymetli bilgilrrinden faydalanmaktan haz duyarım sevgilerimle
Mustafa ÇELİKPENÇE
28.04.2007 / 13:08:38
Sevgili babamızın; yazdığı yazılarının Taraklı Ajans sitesinde de yayınlanarak, okuyucu kitlesinin her geçen gün artmasını mutlulukla karşılıyorum. Yazılarını merakla beklediğimizi belirtiyor, beni ve kardeşimi en güzel şekilde yetiştirerek, şu anki konumumuza gelmemizi sağlayan ve bizlere örnek olan sevgili babamıza sevgilerimi sunuyorum...İyi ki varsın babacığım!
Mehmet ÇELİKPENÇE
28.04.2007 / 21:48:17
Ben de babamıza yeni editörlüğünde başarılar diliyorum. Engin tecrübesini ve deneyimlerini diğer yayın organlarında olduğu gibi burada da tüm okuyucularla paylaşacağından eminim. Böyle bir babaya sahip olduğumuz için Yüce Allah'a sonsuz kere şükrediyor, Taraklı ilçemize de böylesine güzel bir site kazandırdıkları için emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.
Rukiye Çelikpençe
28.04.2007 / 23:17:14
Babacığım,hayırlı olsun,yazılarını merakla bekliyoruz...
Muhsin ARSLAN
29.04.2007 / 23:04:48
Değerli Hocama ,engin bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacağından dolayı şükranlarımı bildirir hayırlara vesile olmasını temennni ederim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.