TA-Hİ-DER'in Terör Olaylarına İlişkin Basın Açıklaması

Taraklılara Hizmet Derneği (TA-Hİ-DER) artan terör olayları nedeniyle basın açıklaması yaptı. PKK terör örgütünün kınandığı açıklamada, halkın sağduyulu hareket etmesi gerektiği belirtildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


TA-Hİ-DER’in BASIN AÇIKLAMASI

“Öncelikle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyoruz.

Terör örgütü PKK’yı ve tüm terör unsurlarını kınıyoruz. PKK’nın büyük bir oyunun parçası olduğunu, arkasındaki küresel güçlerin hangi gaye ile bu kuklayı oynattığını çok iyi biliyoruz. Sadece Türkiye’de değil, tüm İslam coğrafyasında kuklacılık yaparak, kardeşi kardeşe kırdırmanın planlarını yapan güçleri tanıyoruz. Onların gayelerini eskiden beri biliyoruz.

Terör olaylarına tepki olarak Ülkemizde tertiplenen protesto yürüyüşlerinde, istenmeyen olayların yaşandığını, terörle ilgisi olmayan masum insanlara da zarar verilebildiğini kaygıyla takip ediyoruz. Zira bu süreci planlayanların gayesi, üzüntünün kontrolsüz bir öfkeye dönüşmesi ve ülkenin kaosa sürüklenmesidir. Bu sebeple; Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Acemiyle… hep beraber ‘Millet-i İbrahim’ olduğumuzu, ‘Bir millet’ olduğumuzu, ‘kardeş’ olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Aklıselim sahiplerinin, kanaat önderlerinin bu süreçte basiret göstererek sorumlu hareket etmesi; kitlesel tepkilerin kontrolden çıkmaması, kimsenin burnunun kanamaması için yetkililerin gereken önlemleri alması en büyük temennimizdir.

TA-Hİ-DER olarak, tüm şehitlerimize ve süreç içerisinde yaşanan sivil kayıplara tekrardan Allah'tan rahmet diliyor, bu coğrafyanın tüm insanlarını merhamete, kardeşliğe ve aklıselim ile hareket etmeye davet ediyoruz.

Türkiye’nin ve tüm İslam Coğrafyasının tek çıkış yolu, önce Allah’a itaat edip onun hükümlerinin icra edilmesi, İslam Adaleti, İslam kardeşliği ve İslam Birliği'dir. ”


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

haluk ali pektaş
12.09.2015 / 22:02:45
Keşke bu açıklamayı genişleterek hükümet yetkilileri yapmış olsa!Ne yazık ki bu noktada "laf etmiş olmak için"samimiyetten uzak" gün birlik günüdür" gibi klişe bir sözle olayları geçiştirenleri görmekteyiz.Oysa her menfiliği dış güce bağlayıp,dış gücün gerçek oyununu da gözlerden uzaklaştırmanın uzlaştırıcı aydınlatıcı bir değeri olmamaktadır.Büyük oyunun küçük sahneleriyle tahrik edilen halk bir düşmana bile gösterilmesi usul,ahlak ,adalet açısından yapılamayacak davranışları,kin,öfke ve nefret krizi içinde birbirine acımasızca yapabilmektedir.Bu oyunlara düşmeyelim...
Abdullah
13.09.2015 / 10:24:18
Tahiderden Allah razı olsun. Mutedil bir açıklama, ilkeli bir duruş.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.