Makam mevki peşinde değilim..'

Ali inci,dün açıklanan Sakarya Milletvekili sıralaması konusunda açıklamalarda bulunarak Sakarya Akp milletvekili aday listesini değerlendirdi
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Dün akşam saat 17.00 itibarı ile AKP genel merkezi tarafından YSK'ya milletvekili sıralama listelerinin verilmesinin ardından Sakarya ve özellikle Hendek ilçesinde sıralama konusunda kırgınlıkların ve küskünlüklerin ayyuka çıkması karşısında sessizliğini daha fazla koruyamayan 25.ci dönem Sakarya milletvekili Ali İnci, Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri Bayraktepe tesislerinde bir gurup partilili ve sevenleri ile buluştu.

Partilileri ve sevenlerinin görüşlerini sessizlikle dinleyen İnci katılımcıların sözlerini bitirmesinin ardından hem partililerini hem sevenlerini hemde kamuoyunun bilmesi gerekenleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Siyaset uzun soluklu bir yoldur

Açıklanan 26. dönem milletvekili sıralamasının vatana, millete, Sakarya ve adaylarımıza hayırlı olsun temennisi ile başladığı konuşmasında aklı selim bir konuşma yaparak siyasetin inceliklerinden örnekler sergiledi. İnci, siyasetin uzun soluklu bir yol olduğunu, yollarında çakıl taşları bulunabileceğini ancak kendilerine düşen görevin birer partili olarak davaya sahip çıkılması yönünde gayret sarfedilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizler dava adamıyız, bizde küslük, kırgınlık olmaz

İnci; " nasılki 7 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatları doğrultusunda görevimden istifa edip Sakarya milletvekli adaylığıma karar verildiğinde yaşanan gelişmeleri olgunluk ve bütünlük içersinde karşılamış ve rıza göstermiş isem dün açıklanan 1 Kasım milletvekili sıralamasını da aynı olgunlukla karşılıyorum.

Bizler dava adamıyız. Bizim davamızda kızmak, küsmek olmaz bizler bu şiarla davamıza hizmet ediyoruz. O nedenle dün olduğu gibi bugün ve yarında davanın bir bireyi olarak bize düşen görev davamıza daha sıkı sarılmak, dışarıdan gelebilecek saldırı ve nifak tohumlarını içimizde yeşertmemek , ülkemizi geçtiği bu sıkıntılı günlerden bir an önce kurtarmak adına çalışmak, çalışmak, çalışmak olmalıdır. "dedi.

İçimize sokulmak istenen nifak tohumlarının yeşermesine fırsat vermeyeceğiz

İnci; " Açıklanan listeler üzerinde spekülasyonların olacağı, bunu ganimet bilip liste üzerinden bizlere saldıracağı muhtemel siyasi rakiplerimize fırsat vermeyeceğiz. İlimizin ilçe merkezindeki vatandaşı ile ilimizin en ücra köşesindeki vatandaşımızın bir farkı yoktur. Aynı düşünce ve çalışma mantalitesi ile daha bir gayretle çalışmak bizlere farzdır. Sizlerde nefsi duygularınıza yenilmeyecek, konuşulan nefsi ve menfi konuşmalara aldırmayacak yolunuza aynı kararlılıkla devam edeceksiniz." dedi.

İnci'den ültimaton. Davamız milli davadır makam mevki peşinde olmadık olmayacağız

İnci; "Bizler makam ve mevki peşinde bireyler değiliz. Bizler dava adamlarıyız bizler partimizin birer neferleriyiz. Parti büyüklerimiz böyle düşünmüşler ve bu yönde karar vermişler bu karara saygı duyuyor olgunlukla karşılıyorum. Sizlerinde yaşananları aynı şekilde aynı kararlılık ve olgunlukla karşılayacağınıza gönülden inanıyorum. Bu cihetle 1 Kasım seçimleri öncesinde çalışmalarımıza daha fazla özen göstereceğiz. " diyerek partililerine seslendi.

Milletvekili adayıymışım gibi çalışmaya devam, ne görev verilirse başım üstüne

Konuşmasına devam eden İnci; " ben 25.ci dönem Sakarya Ak parti milletvekili olarak şunu net olarak ifade edeyim ki asla kırgınlık göstermedim, küs olmadım, bana da yakışmaz. Ben dava adamıyım, partimin bir neferiyim. Yine bir milletvekili adayı olmuşcasına tüm gayretim ve çabamla çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim. Partim bana hangi görevi yükledi ise o görevin sorumluluğu içersinde hareket edeceğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim." Diyen İnci, "yarın öbürgün parti seçim programımız açıklandığında milletvekili adayı arkadaşlarımızla birlikte ev ev gezeceğiz, sıkmadık el bırakmayacağız."diyerek partililerinin motivasyonunu artırıcı ve bütünleştirici konuşmasını sonlandırdı.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Hasan ARVASİ
22.09.2015 / 09:56:15
ILOVE YOU Ali İNCİ senin neyini seviyorum biliyormusun işte bu adam gibi adamlığını doğrucu harbi fedakar cefakar ve sevgi dolu yüreğini seviyorum sen başkasın işte herkesten farklı olan özelliğin bu her zaman ve her zeminde yanındayız Taraklıdan binlerce selma ve dua Allaha emanet ol
Hasan
22.09.2015 / 23:40:15
Helal olsun. Adam gibi adam..kıskananlar çatlasın... Durmak yok yola devammmm...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.