AK Parti Taraklı Teşkilatına 1 Kasım Teşekkürü Ziyareti

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili seçilen 5 milletvekili AK Parti Taraklı İlçe Teşkilatına Teşekkür Ziyareti gerçekleştirdi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

MİLLETVEKİLİ ALİ İHSAN YAVUZ: “ HEP BİRLİKTE UYUM İÇERİSİNDE ÜLKEMİZE HİZMET EDECEĞİZ” DEDİ.

Kasım seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili seçilen AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ile Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile Yerel Yönetimler Başkanı Erkut Aşaoğlu Taraklı İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Milletvekilleri, Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyelerinden oluşan kalabalık bir parti mensubu tarafından karşılandı.

Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkında İlçe Başkanı Erdal Özen konukları selamladıktan sonra konuşmasında, "Seçim sonuçlarının Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olsun. Milletvekili seçilmelerinden dolayı tüm vekillerimizi tebrik ediyorum, Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin, kendilerine başarılar diliyorum. Taraklı İlçe Teşkilatı olarak tüm kademelerimiz Milletvekillerimiz ile birlikte uyumlu ve özverili bir şekilde çalıştık. Allah’a şükürler olsun emeklerimizin karşılığını aldık. Başta Taraklı Belediye Başkanımız Tacettin Özkaraman’a ve ekibine Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve ekiplerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Temsilcilerimize kısaca bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milletvekilleri adına söz alan Ali İhsan Yavuz ise konuşmasında, "Taraklı’da 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç bizleri memnun eden iyi bir sonuç. Taraklı İlçe Teşkilatımızı tebrik ediyoruz. Taraklı’da oylarımız arttı. Taraklı için elbirliği ile yoğun çalışmalar içinde olmalıyız. Başta İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına ve tüm Taraklı İlçe Teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, Hep birlikte uyumlu bir şekilde ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’e, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen ‘de İl  Başkanı Fevzi Kılıç’a çiçek takdim etti.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.