İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız

Özkaraman, 50. Yıl Marşı’nı İlgiyle İzledi

Sakaryalı pop müzik sanatçısı Akif Yener, Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazıp bestelediği “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor”adlı 50. Yıl Marşı CD Klibini Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a takdim etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakaryalı pop müzik sanatçısı Akif Yener, Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazıp bestelediği “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor”adlı 50. Yıl Marşı CD Klibini Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a takdim etti.

Başkan Özkaraman sanatçı Akif Yener’i tebrik etti

Sakaryalı sevilen sanatçı Akif Yener, bestelediği 50 Yıl Marşı’nın tanıtımı ve takdimi için ziyaretlerine devam ediyor. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’la Taraklı’da biraraya gelen genç sanatçı marşın hikâyesini ve yaptığı sanatsal çalışmaları paylaştı.

Marşın klibini ilgiyle izleyen Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, 50. Yıl Marşını çok beğendiğini ve çeşitli etkinliklerde de coşkuyla dinlediğini belirterek, marşın klibini de çok beğendiğini söyledi. Ayrıca, Taraklı Mahdumlar Köyü’nden olan Akif Yener’in, hemşehrisi olduğunu ve yakinen görüştüğünü ifade ederek, Sakarya ve Sakaryaspor için yıllardır yaptığı başarılı çalışmaları için genç sanatçıyı kutladı ve teşekkür etti.

Akif Yener: “Taraklılı olmaktan gurur duyuyorum”

Pop Müzik Sanatçısı Akif Yener, son albüm eseri Sakaryaspor 50. Yıl Marşı “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor” klibi ile ilgili Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile istişarede bulunarak, “Çocukluğumun geçtiği sokaklarda, caddelerde, ilkokulu okuduğum Taraklı Mahdumlar Köyü ve civar köylerde bir çok hatıram var. Çok eski geçmişe dayalı kültürü olan Taraklılı olmak ve saf Anadolu insanı içinde büyümüş ve bu topraklarda doğmuş olmanın büyük avantajını her daim hissettim. Yılda birkaç kez konser verdiğim Taraklı’da halkın büyük ilgi ve tevecühünü görmek de beni son derece mutlu ediyor. Ayrıca ben de Taraklılı olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Meslek hayatım boyunca sayın başkanımla hep yakın temasta ve projelerimle ilgili her gelişmede irtibat halindeyim. Başkanımızın, kültüre ve sanata desteği, ayrıca sanatçı ruhlu bir insan olması hem beldemiz hem de Sakarya için büyük bir avantajdır düşünüyorum. Meslek hayatımda şahsıma verdikleri desteklerden dolayı sonsuz müteşekkirim” diye konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.