AK Parti'den Bayırbucak'a Yardım Kampanyası


Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından ülke genelinde Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda AK Parti Taraklı İlçe teşkilatında da çalışmalar başlad
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından ülke genelinde Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda AK Parti Taraklı İlçe teşkilatında da çalışmalar başladı.

Yardım kampanyası ile ilgili bilgiler veren Taraklı Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, Hatay’ın güneyindeki Bayırbucak Türkmenleri’nin son dönemde bir katliamın eşiğinde hayatlarına devam ettiklerini belirtti.

“Türkmen Dağı’nda hızla ilerlemeye çabalayan Suriye ordusunun bölgedeki Türkmen vatandaşların varlığına son vermek istediğini” ifade eden Başkan Özen, AK Parti olarak bu saldırıları şiddetle kınadıklarını ve kınamaya devam edeceklerini belirtti.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin, dünyanın hiçbir yerinde baskı, şiddet ve korku unsurlarıyla insanların zulüm görmesine seyirci kalamayacağını” vurgulayan Ak Parti Taraklı İlçe Başkanı Özen;

“Partimiz tarafından zor durumda olan Bayırbucak Türkmenlerine, soydaşlarımıza yönelik un yardımı kampanyası başlattık. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Bayırbucak Türkmenlerimizin son günlerdeki mağduriyet ve zorluklarını gidermek ve onların yanında olmak adına unu yardım kampanyasını ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan Un yardımı kampanyamıza destekleri bekliyoruz.” dedi.

Bayırbucak Türkmenlerinin mağduriyetlerini giderebilme adına düzenlenen un yardımı kampanyasına destek olmak isteyenlerin AK Parti Taraklı İlçe Başkanlığıyla irtibata geçebileceğini kaydetti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.