Kızılay Bölge Toplantısına Katıldılar

Kızılay Bölge Toplantısı’na eski Kızılay Kocaali Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alemdar’ın ‘siyaset yapmayın’ çıkışı damgasını vurdu.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Kızılay Bölge Toplantısı, Elmas Otel’de önce akşam yapıldı. Toplantıya Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Vekili Dr. Kerem Kınık, Kızılay Genel Sekreteri Av. Ayşegül Genç, Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Naci Yorulmaz, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Mecaim Yanık, Genel Müdür Dr. Mehmet Güllüoğlu, Sakarya Kızılay Şube Başkanı Ahmet İşgüzar ve 9 ilden toplam 75 ayrı şubeden çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıya Türk Kızılayı Taraklı Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Alaattin Yılmaz, Mustafa Kara, Yaşar Koç, Ahmet Yener ve Hüseyin Çelikkan’da katıldı.

. Programda açılış konuşmasını yapan Sakarya Kızılay Şube Müdürü Ahmet İşgüzar, “Genel Başkanvekilimiz ve değerli misafirlerimiz burada bizlere hitap edecekler. 2016 yılının ilk bölge toplantısının Sakarya’da olması bizleri onurlandırmıştır. Bu kararı veren Genel Başkanvekilimize ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Özellikle yeni sloganımızın mimarı olan Genel Başkanvekilimize teşekkür ediyorum, çok güzel bir slogan bulmuşlar Kızılay’a da bu yakışır. Ben kendisini gelecek büyük kongremizde Genel Başkan adayı olarak görmek istiyorum” dedi.

SİYASET YAPMAYIN

Ahmet İşgüzar’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can’ın konuşmasında AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmesine kızan Kızılay Kocaali Yönetim Kurulu eski Başkanı Hasan Alemdar sahneye kadar gelerek tepki gösterdi. Kürsünün yanına kadar gelen Alemdar; “Siyaset yapma. Burada her partiden insan var. Böyle konuşman doğru değil. Hep AKP’yi anlatıyorsunuz, tüm siyasiler Kızılay’ın yanında. Bu böyle olmaz, siyaseti karıştırmayın” dedi.

SALONU TERK ETTİLER

Hasan Alemdar’ın bu çıkışı üzerine bazı görevliler Alemdar’ı sahneden uzaklaştırırken protokol masasından kalkan İl Ahmet İşgüzar, Alemdar’ın yanına giderek tartışmaya başladı. Kızılay personellerinin araya girmesiyle tartışma sona ererken İşgüzar, “Kapatacağım, göreceksiniz artık orada Kızılay olmayacak” ifadelerini kullandı. Öte yandan tartışma sonrası masasına giden Hasan Alemdar’ın peşinden giden görevliler Alemdar’ı salonun dışına çıkarmak isteyince masada bulunan Kocaali grubu hep birlikte toplantıyı terk etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.