TA-Hİ-DER'den Okullarda Yardım Seferberliği

Taraklılara Hizmet Derneği (TA-Hİ-DER) tarafından “Hisar Tepesinden Türkmen Dağına” sloganı ile başlatılan yardım kampanyası kapsamında okullarda tanıtıcı faaliyetler yapıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Milli Eğitim Müdürü Yakup Çakmak ve Taraklı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Faruk Serkan Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen sunumlar, TA-Hİ-DER Üyeleri Mustafa Özbilge ve Enes Dönmez tarafından icra edildi.

Animasyon, slayt ve videolarla görselleştirilen sunumlarda; Suriye’de devam eden savaşa dikkat çekilerek “Hisar Tepesinden Türkmen Dağı”nın görülebileceği ve istenirse buradan oraya yardım elinin ulaşabileceği mesajı verildi.

Geçen yıl Taraklı’daki okullardan Suriyeli çocuklar için gönderilen oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin teslimine ilişkin fotoğraflar, çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı. Öğrencilerden bu sene de Suriyeli Türkmen çocuklar için oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin yanında harçlıklarını paylaşmaları istenerek her bir sınıfa TA-Hİ-DER üyelerince kumbara teslim edildi.

TA-Hİ-DER üyelerinin sunumlarının ardından konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yakup Çakmak ise: “Bu yaşlarda karşılıksız verebilmenin, paylaşabilmenin değerini anlayabilmek, değerli olan şeylerimizden vazgeçebildiğimiz nispette mümkün olacaktır” diyerek, öğrencilerin bu yardım kampanyasına gereken desteği göstereceğine inandığını ifade etti.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.