TARAKLI KAYMAKAMI MUHAMMET KAYA ESNAFLA TOPLANTI YAPTI

Taraklı İlçesi Kaymakamlığı ilçe esnaflarının katıldığı halk toplantısı yaptı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda esnaflara ilçede termal turizmi nedeniyle ziyaretçi sayısının arttığını ve bu artış sebebiyle doğal olarak sıkıntıların baş göstermeye başladığını söyledi. Kaymakam Kaya ilçede turizmin gelişmesi için gerekli özenin gösterilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi.

“Radikal Kararlar Alınacak”

"Taraklı artık her geçen gün gelişiyor, Turizm ilçenin kalkınmasında önemli bir yer alıyor. İlçemizin kalkınmasında hepimize önemli görevler düşüyor. Esnaflar ve vatandaşlar olarak kısa vadeli düşünmeyelim çünkü bu gelen misafirlerde kötü izlenim olarak kalır ve öylece de gider. Gelen misafirler ilçemiz esnafından alış veriş yapacaklar. Hijyen başta olmak üzere sattığımız ürünlerde kalite,marka,fiyat çok önemli. İlçemizin daha güzel görünmesi için çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalıyız. Yaya kaldırımlarında yürüme zorluğu çeken vatandaşların sıkıntıları mevcut. Ankara caddesinde rahat trafik akışı sağlanması gerekiyor Bu konularda radikal kararlar alacağız" dedi

“Kapitalist Esnaf Olmayın”

Esnafların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'da toplantıda yaptığı konuşmada sorumluluk alanında üzerine düşenleri yapacaklarını söyledi.

Taraklı’da satılan yöresel ürünler ile ilgili bir takım dedikoduların çıkması ve bunların kalitesi ile ilgili söylentiler nedeniyle Taraklı’ya gelen ziyaretçiler karşısında zor durumda kaldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Taraklı’da yöresel ürünlerin satılacağı fiziki koşullar düzenlenerek sizlere güzel ortamlar yaratmak istiyoruz. Turizmdeki gelişmeyi el birliği ile gerçekleştireceğiz. Ancak kapitalist esnaf olursak bu mümkün değil. Adil bir şekilde satış yapmalıyız” dedi.

Özkaraman Yunuspaşa ve Orhangazi çarşısına araç girmesi konusunda zabıtaya tam yetki vererek “Kilitli kapanların anahtarı sizde olacak. İtfaiye’de olacak,112 Acil ekiplerinde olacak Kesinlikle çarşıya araç sokulmayacak. Uymayanlar hakkında yasal işlem uygulayın” talimatını verdi.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı  Kıdemli Üstteğmen İlker Kadir Bahtiyaroğlu,İlçe Emniyet Amiri Cem Çiftçi, ve çok sayıda esnaf katıldı.

FOTOĞRAFLAR:Yiğid UZELLİ

HABER:İzzettin KÖMÜRCÜ

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.