"Bizi Üvey Evlat Görmeyin!"

AK Parti Sakarya Milletvekillerini Topa Tutan Taraklılılar Siyasi Partilere de Seslendiler
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı lılar 22 Temmuz Milletvekilliği erken Genel seçimlerine bir aydan az bir zaman kala siyasi partilere hatırlatmada bulunarak “Oy oranımız düşük diye bizi üvey evlat görmeyin “şeklinde hatırlatmada bulundular.



AK Parti Sakarya Milletvekillerinin 2002 seçimlerinde Taraklı’ya büyük vaadlerde bulunduklarını hatırlatan vatandaşlar AKP Sakarya milletvekilleri içinde ilginç benzetmede bulunarak AKP Sakarya’da 6-0 ama Altısı da sıfır şeklinde benzetme yaptılar.Seçildikten sonra Taraklı’ya gelmeyen milletvekilinin de olduğunu belirten Taraklı lılar vekillerin ülke ve Sakarya’nın sorunları çözmede başarısız olduğunu ve Taraklı ya hiçbir hizmetin gelmediğini belirterek 22 Temmuz da gereğini yapacaklarını belirttiler.


Mehmet Kamit (Esnaf)


“Seçimlerden bu zamana 4,5 yıl geçti.AK Parti hükümeti ülkede sorunları halledeceğine daha sorunlar arttı.Esnaf siftah yapmadan dükkan kapatıyor.Ülke terör sorununu halledemedi.Çiftçi perişan.Şimdi bu vekiller ülkeyi bu hale getirmişken nasıl vatandaştan oy isteyecekler anlamış değilim.Sakarya da 6 AKP milletvekili var Hepside başarısız.Bakıyoruz yine hizmete talipler.




Ali Güven (Emekli)


AKP İktidarı halkı iyice fakirleştirdi.Şimdi halkı huzuruna çıkıp masum rolleri yapıp muhalefeti suçluyor.Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı seçtirmeyen muhalefet ülkenin bu hale gelmesinde tek sorumlu sanki.Toplumun hiç bir kesimi ile barışık olmayan Başbakanın ülkenin bu halde olmasında hiçbir suçu yok.Halkın sorunlarına sahip çıkmayanlara 22 Temmuzda halkta sahip çıkmayacaktır.Partiler Taraklı da az oy olduğu için bizlere pek rağbet etmemektedirler.Bizde seçimlerde onlara rağbet etmeyeceğiz.

Arif İncekaş (Esnaf)


Meydanlarda bizlere söz verip sözünü yerine getirmeyenler hangi yüzle gelip bu seçimde bizlerden oy isteyecekler.Daha seçildikten sonra Taraklı ya adım atmayan milletvekilleri var.Aslında onları ilçeye sokmamamız lazım.Ne yaptılar ki hizmet adına.İşleri güçleri işadamlarının açılışlarına katılmak başka hiçbir iş yapmadılar.Taraklımıza hiçbir eser kazandırmadılar.22 Temmuzda inşallah vatandaş sandıkta cevabını verecek.



Cemal Çetin (Emekli


Seçime az zaman kaldı.Ancak bakıyoruz partiler Taraklı ya pek reağbet göstermiyorlar.Bu da galiba seçmen sayısı az olduğundan olsa gerek.Kanımca AKP yeniden iktidar olacak.Sakarya da 6-0 olması mümkün değil.AKP li vekiller Taraklı da ne konuşacaklar ben merak ediyorum.Çünkü daha önce verdikleri sözlerin hiç birini yerine getirmediler.


Salim Çakar (Emekli)


İktidar partisi seçimi çantada keklik görüyor anlaşılan Verdikleri hiçbir söz yerine gelmedi.Vekiller Taraklı ya oy istemeye geldiğinde onlardan 5 yılımızı geri isteyeceğiz.Bizim oy oranımız az diye hep Taraklı’yı üvey evlat muamelesi gösteriyorlar.Ne ülkenin ne Sakarya nın nede Taraklı nın meselelerine çare oldular.Bakalım bu seçimlerde ne vaatlerde bulunacaklar



Bayram Çatal (Emekli)
Yıllardır Siyasetçiler Taraklı yı üvey evlat görmekteler. Nedeni oy oranımızın az olmasından dolayı.Acaba AKP Taraklı ya hizmet verir mi dedik Herkes güvendi.Ne yazık ki çok büyük hayal kırıklığına uğradık.Bize hayal kırıklığı yaşatanlar Taraklı da hayal kırıklığı yaşayacaklar.

Saadettin Arı (Kahveci)


Taraklı’nın durumu ortada.AKP Taraklı ya beklediğimiz hizmetleri veremedi.Seçimlerde aynı adaylar tekrar milletvekili adayı.Vatandaş bunları mutlaka değerlendirecek.Artık takımtutar gibi partiye oy vermek yok.Kim hizmet edecekse o gelmeli.Taraklılıarda bunu ayrt etmesini bilir sandıkta gereğini yapar.



İzzettin Kömürcü'nün Özel Haberi



NOT:Bu röportaj ayrıca YENİGÜN Gazetesinde yayınlanacaktır






 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Numan KISA
26.06.2007 / 16:44:43
TARAKLI için seçtiğiniz kişiler bukadar mı acaba.Röpörtaj yaptığınız kişiler AkPartiye oylarını vermişlermi acaba.Taraklı ilçesi için verilev paraları unuttunuz galiba.Peki siz yıllardır bu ilçede yaşıyorsunuzde Tarakli için ne yaptınız.Sadece para peşinde oldunuz.Elinizi vicdanınıza koyunda şu at gözlüklerinide çıkarın gözlerinizden.Herkes bişeyler yapmalı.Taraklı ilçesinden yüzlerce kilometre uzaktayım ve Taraklı nın reklamını yapıyorum.Öle kahvede oturmakla işler yürümüyor beyefendiler.Kalkıp hareketlenmeniz lazım.Ben oturayım ohh temiz hava bol güneş sonra Hükümet nerde.hükümet öle oturduğunuz yerde değil.Azcık boğazınızdan kesinde Taraklı için birşeyler yapmaya çalışın.Öle hükümete laf atmakla olmuyor.SAygılar duyuyorum ve yorum için saçtiklerinizin aykırılardan değilde herkesten olmasını istiyorum sayın İzzettin Bey.Sizinde Taraklı dışına çıkmanızı tavsiye ediyorum.Dolap beygiri gibi aynı yerde dönüp durmayın.
İzzettin KÖMÜRCÜ
26.06.2007 / 18:29:10
:))) TEŞEKKÜRLER NUMAN KISA KARDEŞİM..."BENİM ADIM HIDIR" ELİMİZDEN GELEN DE BUDUR..FAZLASINI İSTİYORSAN BİZDEN BU KADAR..BİZ SADECE OKUYUCULARIMIZDAN BİR TEŞEKKÜR ALDIĞIMIZDA EN MUTLU BİZİZ...SENİNKİDE EKSİK OLSUN NE YAPALIM..
İzzettin KÖMÜRCÜ
26.06.2007 / 22:15:21
EVET NUMAN KARDEŞ...AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIP ÜLKEYE BAKTIĞIMIZDA AKP SAYESİNDE ÜLKE KRİZE SÜRÜKLENMİŞ.CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ TEHLİKEDE.TERÖR-DOKUNULMAZLIKİŞSİZLİK İLK AKLIMA GELEN SORUNLAR..ÇİFTÇİ ESNAF...EN BÜYÜK TEHLİKE NE BİLİYOMUSUN???MEMLEKET YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR...AMA BU ÜLEDE LAİK DEMOKRATİK VE CUMHURİYETİN TEMEL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN ,SOKAKLARI KAPKAÇÇILARA TESLİM ETMEYECEK NİCE DEĞERLER VAR...EVET AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARDIM BUNLARI GÖRÜYORUM BEN NUMAN KARDEŞ
İsmailbostan
28.06.2007 / 11:55:20
NUMAN KISA ARKADAŞIMA AYNEN KATILIYORUM.AKŞAMA KADAR OTUMAKLA.HİÇ KİMSE KİMYE EKMEK VERMİYOR.KIRIN KABUĞUNUZU.SADECE TARAKLIYA DEĞİL TÜM TÜRKİYEYE BALAKALIM .ENBASİDİNDEN TARAKLI TEDAŞDA KAC KİŞİ EKMEK SAYİBİ OLDU ACABA?

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.