Yıl Sonu Semineri

2006–2007 öğretim yılının sona ermesi ile tatile giren okullarda öğretim yılının genel değerlendirilmesi yapılıyor.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:


Okullarda seminer çalışmaları adı altında değerlendirme ve hazırlık çalışmaları sırasında eksikliklerin tespiti, hedefe ulaşılıp ulaşılamadığı, gelecek yıl için hedeflerin belirlenmesi gibi konular tartışılıyor. Programların gözden geçirilerek kitap seçimi konusuna da değiniliyor. Bu yıl ki seminer çalışmalarının bir bölümü ilköğretim müfettişleri nezaretinde yapılıyor.



Taraklı’da, ilköğretim müfettişlerince verilen seminere grup başkanı Canip Yavuz, Ahmet Çağlar ve Necdet Öztürk katıldı. Yaklaşık 4 saat süren seminerde, gündeme yenilenen ilköğretim programları ve uygulamalarda karşılaşılan sorunlar damgasını vurdu. Proje ve performans ödevleri, Ölçme ve değerlendirme genel esasları, iletişim- okul-veli ve toplum işbirliği gibi konular üzerinde duruldu. 1. sınıfların Türkçe kitabında parçaların oldukça uzun, öğrenciyi bıktırıcı olduğu belirtilirken daha bol resimli ve öğrenciye ders veren aynı zamanda 6–7 satırı geçmeyen parçalara yer verilmesi istendi. Alıştırma kitabıyla ders kitabının tek kitap olması öğrenciler açısından daha uygun olacağı görüşü benimsendi.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hsk
28.06.2007 / 01:55:56
bu dönem ödevlerini öğrenciler değil velileri yani bizler yapıyoruz.Bunun nedeni bu ödevlerin öğrencilerin yapacağı kadar kadar karmaşık olması.Dönem ödevlerinin amacı öğrencilerin gelişimini sağlamakmı yoksa velilerin gelişimini sağlamakmı?
kemal
28.06.2007 / 09:24:43
Türkiyedeki eğitim ve öğretim sisteminden memnun olmadığımı belirtmek durumundayım. sizin bu toplantılarınızdan ne zaman verim alınacak merak ediyorum. saygılar...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.