DİŞLİ AK PARTİ TARAKLI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Taraklı İlçe Danışma Kurulu Toplantısında Konuşan Milletvekili Şaban Dişli yeni sistem ile daha güçlü bir Türkiye ile hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Eski Milletvekili Ali İnci AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fahri Kolsuz, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe başkanı Erdal Özen, Kadın Kolları başkanı Canan Çakmak, AK Parti İlçe eski Başkanları İl ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

İstiklal Marşının okumasının ardından Danışma Meclisi'nin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Taraklı’ya yeni bir Sağlık Entegre Merkezi kazandırılmasının heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Özen ilçeye bir futbol sahasınında kazandırılacağını ifade ederek mahallelerde gerçekleşen yatırımları anlattı. 16 Nisan 2017 yılında yapılacak Anayasa değişikliği referandumunda seçimlerde büyük başarı elde edeceklerini ifade den Özen “Referandumda halkımıza güveniyoruz. Taraklı ‘Evet’ diyecek”

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç Referanduma kadar tüm teşkilatlar olarak ‘Evet’ için hiç durmadan çalışacaklarını söyledi.


“Kaya ve Özkaraman”

İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da referandum süresince üzerine düşen çalışmaları gerçekleştireceklerini söyledi.


Hükümetin ülkeye çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli “AK Parti Hükümetleri ülkemizde önemli projelere imza atmıştır. Ve önemli projeleri gerçekleştirme hedefindedir. 2017 yılı itibarı ile istihdam seferberliği başlatılmıştır. İnşallah 16 Nisanda onaylanacak olan yeni sistem ile daha güçlü bir Türkiye ile hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.