Taraklı'dan da Kadınlar Katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Sakarya’da olacak. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 5 bin kadına seslenecek olan CHP liderinin Buluşmasına Taraklı'dan 2 otobüs Kadınr Katılacak.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Kılıçdaroğlu’na, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve partili kadın yöneticileri eşlik edecek.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Sakarya’da bulunmasının özel bir anlam taşıdığını ifade eden CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, şunları söyledi:

“Türkiye’de ilk kez toplumun değişik kesimlerinden 5 bin kadın, 8 Mart’ta, Genel Başkanımızla bir araya gelecek. Sakarya’nın 16 ilçesinden, şehit annesi, OHAL mağduru, ev kadını, işçi, çiftçi, öğretmen, akademisyen, bankacı, her meslek grubundan, toplumun her kesiminden kadınlarımız, 8 Mart’ta, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda olacağız. Evet, tam 5 bin kadın, Genel Başkanımızla birlikte Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndan Çark Caddesi’ne, oradan da Kent Meydanı’na kadar yürüyeceğiz. O gün Sakarya sokaklarında, kadınlarımızın sesi yankılanacak. Kadınlarımız hep bir ağızdan, yürek birliğiyle; Cumhuriyetin tanıdığı eşit yurttaşlık hakkına, rejimimize, memleketimize sahip çıkacak. Biz, Türkiye Cumhuriyetini, cephelerde, Meclis’te, okul sıralarında, fabrika tezgâhlarında kadın-erkek birlikte mücadele vererek kurduk, savunmasını da yine birlikte, omuz omuza yapacağız. Cumhuriyetimize sahip çıkacak; tek adam rejimine Hayır diyeceğiz. ” dedi

CHP Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş yaptıkları organizasyonla Taraklı'dan da kadınlarımızın Atatürk Spor Salonunda buluşmaya ve yürüyüşe katılacağını otobüs tahsis edildiğini söyledi.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.