Taraklı Yenidoğan Mahallesi’n de HAYIR ‘lı Çalışma

Taraklı Yenidoğan Mahallesi’n de HAYIR ‘lı Çalışma
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

CHP Sakarya İl Başkanlığı daveti üzerine ilimize gelen TBMM Katip Üyesi ve İzmir CHP Milletvekili olan Türkiye'nin ilk roman vekili Özcan Purçu beraberinde CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent ve Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş ile birlikte Taraklı Yenidoğan Mahallesi’nde roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyarette Taraklı İlçesi Yenidoğan Romanlar Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Ardut Yenidoğan Mahallesindeki vatandaşların sorunlarını anlattı.

Vatandaşlarla sohbet eden CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu yaptığı konuşmada kendisinin de fakir bir ailenin yetiştirdiği roman vatandaşı olduğunu anlatarak “ Ailem zor şartlarda benim eğitim almamı başardı.Üniversite okudum.Ve meclise vekil seçildim.Sizlerde çocuklarınızı okutun.Ülkemizin geleceği bizim çocuklarımızdır.Okusunlar ülkemize hizmet etsinler” dedi. Her zaman vatandaşların sorunlarına sahip çıkacağını ifade eden Purçu 16 Nisan referandum çalışması kapsamında "Neden HAYIR" denilmesi gerektiğini de anlatarak roman vatandaşlarımızdan referandumda HAYIR oyu vermelerini istedi

Purçu yaptığı konuşmada oldu bittiye getirilmeye çalışılan bu anayasa değişikliğine HAYIR denilmesi gerektiğini anlatarak “Bizler Parti bayrağımızı, parti rozetimizi çıkardık. Çünkü bu referandum bir parti sorunu değil, bir memleket sorunudur. Biz “HAYIR” diyenler ülkemize yakışan demokratik parlamenter sistemi savunurken, evet diyenler tek adamlığı, dikta rejimini savunmaktadırlar. Diyelim ki başkanlık sistemi geldi; fakirlik sorunu bitecek mi? Başkanlık sistemi gelirse benzin, mazot ucuzlayacak mı ? Başkanlık sistemi gelirse işsizlik bitecek mi? Birçok ürünü ithal eder hale gelen ülkemizin tarım sorunu bitecek mi? Terör bitecek mi? Toplumsal sıkıntılar, kutuplaşmalar bitecek mi? Hangi madde ile bitecek? Madem çözeceklerdi bu zamana kadar neden çözmediler? İktidarda olan onlar idi. Bu anayasa değişikliğinde ülkemizin sorunlarını çözecek tek bir madde yok. Bizler geleceğimiz için sizlerin geleceği için bereketi ifade eden toprağın rengi olan kahverengiyi tercih etmenizi istiyoruz. Hayırlısıyla HAYIR'lar olsun diyoruz.”dedi.

CHP Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş milletvekili Purçu’ya referandum çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.