Akay'dan Siyasetçilere Mesaj...

“Seçilecek milletvekilleri, Taraklı’nın sorunlarına sahip çıkmalıdır”
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

22 Temmuz 2007'de yapılacak genel seçim öncesinde, ilçedeki sosyo- ekonomik değerlendirmeyi yapan DSP Taraklı İlçe Başkanı Nevzat Akay AA muhabirine şu açıklamalarda bulundu “Yaşanan Cumhurbaşkanlığı krizi, ülkeyi erken seçime götürmüştür. Bana göre Taraklı’da coşkulu bir seçim havası gözükmemektedir. Ancak özellikle hasat mevsiminde çiftçimizin yüzünü biraz güldüren fiyatlar, oylara nasıl yansır bunu kestirmek oldukça zor.
Bu ürün artışı ve teşvikler vatandaşımızı hoşnut hale getirdi. Bu yüzden Taraklı’ da ki seçim tablosunun oldukça farklı çıkacağını söyleyebilirim.”
Taraklı’ da son zamanlarda yaşanan olumlu atılımların devamlılığının sağlanması için seçilecek olan milletvekillerine ve siyasilere büyük görevler düştüğünü vurgulayan Akay; “Yıllardır her yerde söylediğimiz ve gerçekleşmesi için çaba sarf ettiğimiz bir Meslek Yüksek Okulu girişimlerimiz var. Bu konuda, ilimizden seçilecek siyasilere çok büyük görevler düşüyor. Tabii sadece üniversitenin gelmesi ile de her şey bitmiyor.
Yine hep belirttiğimiz köylerimizin alt yapı eksikliği, köylerimiz için büyük bir sıkıntı teşkil etmektedir. Taraklı’ nın en önemli sorunlarından biri de işsizliktir. Üniversitenin ilçemize kazandırılması sağlanırsa özellikle hizmet sektöründe bir canlanma olacaktır. Halkımızın da ilgi göstermesi gerektiği Üniversite ekonomimize olumlu etkiler yansıtacaktır. Bu ilçenin sorunlarına sahip çıkmak siyasilerimizin birincil görevi olmalıdır” dedi.
Milletvekilleri adaylarının Taraklı için yapamayacakları hizmetleri vaad etmemesi gerektiğini söyleyen Nevzat Akay “Eğer Taraklı’ da meydanlarda “Taraklı’ yı küçük Akyazı yapacağız” sözünü verirseniz ve bunu gerçekleştiremeyip ilçeye bir çivi dahi çakamazsanız seçim çalışmalarında halk size itibar etmez “dedi. Akay açıklamasında “Taraklı lı,ilçesine hizmet edene teşekkür etmesini de bilir” diyerek “ Yine Taraklı dan geçen yeni yapılan Ankara –İstanbul karayolu üzerinden ilçe merkezine mutlaka çevre yolunun yapılması gerekmektedir. Bu konuda başlatılan çalışmaların arkasının gelmesini bekliyoruz. Çevre yolu mutlaka yapılmalı “dedi.

DSP Taraklı İlçe Başkanı Nevzat Akay açıklamasına şöyle devam etti.”Bu bölgenin cazibesini artırmak adına yeni yatırımlara yönelmek kesinlikle şarttır. Yine bu bölgenin çekim gücünü artırmak adına mutlaka turizm yatırımların arttırılması gerekir.İlçede termal turizmi de yapılabilir.Kil Hamamı mevkiinde sıcak su projesi hayata geçirilmelidir. İlçemizdeki yerel siyasilerimiz bunu iyi takip etmeli ve gerçekleştirilmesi sağlanmalıdır.”dedi DSP Taraklı İlçe Başkanı Nevzat Akay “ 22 Temmuz’da yapılacak olan seçimlerin Taraklı adına hayırlı olmasını dileyerek Taraklı lıların sandık başında ilçesini düşünerek oy vereceğine inandığını söyledi #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.