Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

Koordinatör Vekilden Uyarı:Hesabını Veremeyiz...

AK Parti Taraklı İlçe Kongresine Katılan Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir Partide Küskünlğklere son verilmesini istedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Taraklı 6. Olağan Kongresi dün tek adayla yapıldı. 

AK Parti’de dün başlayan kongre sürecinde günün ikinci kongresi Taraklı’da yapıldı. Bilindiği gibi Pamukova’da olduğu gibi Taraklı’da da başkanlık konusunda sıkıntı yaşanmış, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile mevcut Başkan Erdal Özen’in arasının açık olduğu kulislere yansımıştı.

 Yaşanan bu sıkıntıyı çözmek için geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir tüm taraflarla görüşerek kongreye birlik beraberlik içerisinde gidilmesini istemişti. Dün gerçekleşen kongrede ise Erdal Özen tek aday olarak delegelerin karşısına çıktı.

Kongreye kimler katıldı

Dün Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir, MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Milletvekilleri Mustafa İsen, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, partililer ve az sayıda delegeler katıldı.

 

Özkaraman katılmadı

Soğuk rüzgarların estiği salonda Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve belediye meclis üyelerinin katılmaması dikkat çekti. İl Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Akyol’un divan başkanlığını yaptığı kongre de birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

"Hesabını veremeyiz"

Yaşanan küslüklerin geride kalması ve 2023 hedefine ulaşılması için çalışılmasını isteyen Koordinatör Milletvekili Ayşe Kesir, “Artık kırgınlıklar, küskünlükler bir kenara bırakılmalı. Yanlış şeyler yapılırsa bunun hesabını genel merkezimize veremeyiz. Bize yakışan birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir” dedi.

 

400 delegesi bulunan ve Erdal Özen’in yeniden başkan seçildiği ilçe teşkilatı şu isimlerden oluştu. Asil üyeler; Erdal Özen, Mesut Kara, Naim Nalbant, İlhan Bilgi, Ruhi Avdan, İsmail Örs, İsmail Atar, Recai Demir, Mesut Aktan, İbrahim Günay, Elif Çoşkun.

Üst Kurul Delegeleri Asil; Erdal Özen, Tacettin Özkaraman, Mehmet Pilavcı, Mehmet Çam, Emin Keskin, Canan Çakmak, Naim Nalbant, Alaattin Koç, İsmail Çoşkun-

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.