Şaştım! Kaldım!

Allah Kimseyi Düşürmesin, Eksikte Etmesin.
M. Ali ÇINAR M. Ali ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

Bir yakınımız aniden rahatsızlandı ve Sakarya Devlet Araştırma Hastanesine sevk edildi. Dedim ki yandık, kimi bulacağız kimden yardım alacağız. Çünkü yıllardan beri Hastanelerde pek işim olmamıştı. Öncelerini çok iyi biliyorum. Bıkkınlıktı, çileydi. İlgisiz alakasız duyarsız insanlar vardı. Şansına kırkta bir iyi ye rastlarsanız ne ala. İşte böyle zor ve sıkıntılı durumları çok yaşadığım için kuşkulu ve sıkıntılı bir şekilde Hastaneye gittik.

Evet; Hastamızı nasıl aldılar sanki bütün personel hazırlanmış bizi bekliyor. Bir koşuşturma, bir yarış başım döndü. Doktoru koşuyor. Hemşiresi koşuyor. Hizmetlisi koşuyor. Ya ne oluyor dedim bir sıkıntımı var. Önceden ilgisizlik beni kahrediyordu. Şimdi ilgiden yakınmaya başladım. Samimi olarak söylüyorum. Nereden nereye gelmişiz. Neler ve nasıl değişmiş hala bir anlam veremedim. Taki hastamızın tüm tetkikleri yapılıp (ameliyat dahil ) iyileşinceye kadar hep kuşku yaşadım. Ve Rabbime şükürler olsun hastamız sağlığına kavuştu. Kendimi hala rüyamı bu acaba diyecek kadar sorgulamaktan kaçamıyorum. Özel hastanelerin bu kadar hizmet verebileceğini de zannetmiyorum. Allah tüm personelden razı olsun.

Sonuç olarak şunu diyebilirim ki; işte insana ve insanlığa hizmet budur. Her insan buna layıktır. Ne mutlu ki bu günleri de gördük. Birilerinin gözüne bakıp yardım dilemekten kurtulduk.

Mübalağa yapmadan olduğu gibi yazdım. Ve şunu söylemek isterim. Allah tüm personelden razı olsun. Bir tek yanlış ve ilgisiz insana rastlamadım. Elleri dert görmesin ve Rabbim tüm personele güç ve kuvvet versin.

Hala Acaba Rüyamı Görüyorum Diyerek Kendimi sorguluyorum.


Not: Ayrıca bizim bu zor anımızda Bizim yanımızda olan vefakar Hüseyin Çelikkan kardeşime, bir an bile düşünmeden 'KAN' bağışında bulunan Mehmet Kara kardeşime de çok teşekkür ediyor Rabbim onlardan Razı olsun diyor bizimle ilgilenen tüm dostlara saygılarımı sunuyorum. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Alaattin Yılmaz
25.02.2018 / 20:13:02
M. Ali Çınar Hocam, Şaştım! Kaldım! başlıklı köşe yazınızı okuyunca inanın Şaştım! Kaldım!. Çünkü yazınızı yine neyi eleştiriyor ön yargısıyla okumaya başladım. Ama öyle güzel pozitif bir yazı yazmışsınız ki. Hakkında ön yargılı düşündüğüm için üzüldüm. Geçmiş olsun. Sağlığına kavuşan hasta yakınınıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür dilerim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.