EDİTÖR'den.

EDİTÖR'den:AÇILIŞTAN NOTLAR
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Ortaokulu Çok Amaçlı salonu yenilenerek konferans salonu yapıldı. Cumartesi günü Taraklı Ortaokulu, Yenidoğan İlkokulu Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu spor sahaları ile birlikte açılışı yapıldı. Taraklı Kaymakamlığı bu açılışlar için büyük emek sarf etti. Özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz ve personeli organizasyonun eksiksiz olması için çok çalıştı.

Açılış organizasyonu gerçekten mükemmeldi

Ancak Taraklı’nın ilk Kaymakamı Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun açılış törenlerine katılamaması Taraklı’da herkesi üzmüştü.

Açılış programında güzel görüntülere tanık olduk. En önemli hususlardan biri AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve CHP Grup Başkan vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç arasındaki son derece samimi havayı gördük. Türkiye’nin son dönemlerde bu tür görüntülere gerçekten çok ihtiyacı var.

Örneğin CHP milletvekili Engin Özkoç’un açılış programında yaptığı konuşmanın başında AK Partili Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı transfer etmek istediklerini söylemesi konuşmasına adeta damga vurdu.

Taraklı’nın önemli sorunlarından olan spor sahalarının eksikliği giderildi. Açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında Sakarya Valisi İrfan Balkanlığolu ve davetliler tesislerin güzelliğine hayran kaldılar. Tesislerin çevresini gezen protokol Taraklı Kaymakamı Cihat Koç ve emeği geçenleri bir kez daha tebrik ettiler

Muhteşem açılış organizasyonunda protokol üyeleri penaltı atışı için sahada ceza sahasında buluştular. Fakat kaleye kim geçecek. Kimse gol yemeyi göze almadı. Taraklı Ortaokulu kalecisi kaleye geçti. Mükemmel kurtarışları iyi bir kaleci olacağının işareti oldu.

Açılış organizasyonunda kimlerin emeği geçtiyse açıkça söylüyorum mükemmeldi.

Konferans salonu ve spor sahalarının yapılmasında bizzat ilgilenen Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz ve gece gündüz en ufak ayrıntıları ile ilgilenen Milli Eğitim personeline tıpkı programdaki röportajlarda olduğu gibi teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum.

Yıllardır spordan mahrum kalan Taraklı’nın artık sporda da adından sık sık söz ettireceğine inanıyorum.

Taraklı’da göreve başladığı günden itibaren her anlamda sinerji başlatan başta Belediye olmak üzere siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte beraberce başarılı çalışmalar ortaya koyan Kaymakamımız Cihat Koç’a ayrıca teşekkür ediyorum. Taraklı için gerçekten şans.

İnşallah daha pek çok hizmete imza atacaktır. Ve Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun da açılışta yaptığı konuşmasında ifade ettiği gibi kendisini daha büyük makamlarda görmeyi arzuluyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun

Görüşmek dileğiyle Taraklı’dan selamlar

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.