HALK OYUNLARI EĞİTMENİ AHMET İŞSEVER PLAKETLE ONURLANDIRILDI

Ahmet İşsevere’e Taraklı Yerel Kültür Derneği tarafından plaket verildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Yöre halk oyunları eğitmeni araştırmacı emekli öğretmen 74 yaşındaki Ahmet İşsevere’e Taraklı Yerel Kültür Derneği tarafından plaket verildi.


Taraklı Yerel Kültür Derneği Halk Oyunları eğitmeni, araştırmacısı emekli öğretmen Ahmet İşsever ile onuruna düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sakarya Yerel Kültür Dernekleri Federasyon Başkanı Özgür Aygün,Geyve Yerel Kültür Derneği Başkanı Namık Cihan,Pamukova Yerel Kültür Derneği Başkanı Zeki Özcan,Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarihçi Adem Arı,Sakin Şehir (Cıttaslow) Dernek Başkanı Şahin Akı ve Dernek yöneticililerinin katıldığı Park Lokantası’n daki yemekten sonra Hacırıfatlar Konağında program düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Öğretim görevlisi Adem Arı tarafından hazırlanıp sunulan projeksiyon gösterisinde halk oyunları eğitmeni araştırmacısı emekli öğretmen Ahmet İşsever’in her yönüyle hayatı anlatıldı.

Sakarya Yerel Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Özgür Aygün’de Sakarya’da faaliyet gösteren Federasyona bağlı yerel kültür derneklerin tabela derneği olmadıklarını belirterek İşsever’in sadece Geyve Pamukova yöresine değil Sakarya yerel kültürümüze’de büyük katkılar sağladığını söyledi

Aygün “Ahmet İşsever’in yaptıklarına baktığımız zaman 7 den 77 ye herkesle her şartlarda kültürümüzü gelecek nesillere aktarılması amacıyla çok önemli çalışmalar ortaya koymuştur. Kendisini kutluyoruz, tebrik ediyoruz, saygı duyuyoruz” diyerek teşekkür plaketini takdim etti

Programın son bölümünde Taraklı Yerel Kültür Deneği Başkanı Feyzi Çakmak Dernek olarak faaliyetlerini büyük gayret içerisinde sürdürdüklerini ifade ederek “Gerek ilçemizde gerekse ilçemiz dışında üyelerimizle birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde sağlık,eğitim,sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizlere her zaman destek olan üyemiz Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Fahri Kolsuz’a teşekkür ediyoruz” diyerek plaket takdim etti.

Çaylı sohbet ile devam eden program gecenin geç vakitlerinde son buldu

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.