Tarihi ve turistik yerleri gezecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlar için başlattığı yurt dışı gezi programlarına ilimizden 9 mahalle muhtarı katılacak.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Her hafta başka bir kafilenin yurt dışına götürüldüğü programda yılsonuna kadar 2 bin muhtarın yurt dışını ziyaret etmesi sağlanacak. Program kapsamında bin muhtar İspanya Endülüs bölgesine, 350 muhtar Kudüs'e, 650 muhtar ise Umre ziyaretine götürülecek.

Yurt dışı programları ile muhtarların bilgi, görgü ve tecrübelerini arttırıp bu tecrübelerini yaptıkları işlere yansıtmaları amaçlanıyor.

Sakaryalı muhtarlar 31 Temmuz-2 Ağustos 2018 tarihleri arasında ülke çapından kafileye dahil olacak diğer meslektaşlarıyla İspanya'nın Endülüs bölgesinde çeşitli temaslarda bulunacak ve kendilerine Kurtuba Camii, Elhamra Sarayı, eski şehir merkezi Albaicin ve şehir merkezi olan Malaga gibi Endülüs'ün tarihi ve turistik yerleri gezdirilecek.

İlimizden İspanya gezisine, 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, Akyazı İlçesi Türkorman Mahallesi Muhtarı Cihan Yılmaz, Erenler İlçesi Yazılı Mahallesi Muhtarı Şaban Süleyman, Geyve İlçesi Ilıca Mahallesi Muhtarı Süleyman Pınar, Karasu İlçesi Resüller Mahallesi Muharı Yusuf Sağır, Kaynarca İlçesi Kırktepe Mahallesi Muhtarı Mesut Yerlikaya, Sapanca İlçesi Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Nimet Cebeci ve Taraklı İlçesi Mahdumlar Mahallesi Muhtarı Harun Gündüz katılıyor

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.