Öztürk 264 TV Kurumunu Ziyaret Etti!

264 TV Kurumunu UBİTAD Genel Başkanı Öztürk ziyaret ederek TV yönetim kurulu başkanı Zafer Tokuş ile görüşerek yayın hayatında başarılar diledi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya’nın ilk uydu 264 TV yayın hayatına hazırlıklarını sürdürürken UBİTAD (Uluslararası Bilişim Teknolojileri Araştırma Derneği) Genel Başkanı Muhsin Öztürk kanalı ziyaret ederek Tokuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Tokuş ile yayın masası, stüdyolar ve haber merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tokuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Tokuş ve UBİTAD Genel Başkanı Muhsin Öztürk’ün ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını, ziyaretlerinin kuruma büyük bir sinerji verdiğini, Sakarya Halkı ve Kamu Kurum STK’lerin Sakarya’nın televizyonuna verdikleri güçlü destekten dolayı herkese teşekkür etti.

Sakaryalı olan (UBİTAD ) Genel Başkanı Muhsin Öztürk “Sakarya’nın TV yayın ihtiyacının karşılanması için Tokuş Medya’nın bir süredir yayın için yaptığı hazırlıkları yakından takip ediyordum. 264 TV Kurumunu gezerek yapılan yatırımı gördüm kurumsallaşmış ulusal yayına yapan televizyonların teknolojileri ile birebir aynı teknoloji ile donatılmış olan 264 TV deneyimli Gazeteci Zafer Tokuş’un yönetiminde deneyimli kadroları ile şehrin sesi olacağına güvenimiz tamdır. Eylül ayı ortalarında yayın hayatına başlanmasını büyük bir özlemle bekliyoruz. Bir milyon Sakarya ve Türkiye’miz de 264 TV’nin yayın hayatına başlamasını büyük bir heyecanla beklediğini düşünüyorum. 264 TV Sakarya’mız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.