AK Parti Taraklı İlçe Başkanı'ndan Manidar Toplantı

Özen Söylentilere Değil Medya'ya Cevap Verdi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen önderliğinde ilçe teşkilatında toplanarak Birlik ve Beraberlik mesajı verdilerAK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, eski ilçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri, bazı Belediye Başkan Aday adayları ve yaklaşık 50 kişilik gurup İlçe teşkilatına gelerek Birlik ve Beraberlik mesajı verdiler.

Geçtiğimiz günlerde bazı internet sitelerinde çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yapan AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, ’’ Önümüzde 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan çok önemli bir yerel seçimler var. Şuanda 7 aday adayımız var” dedi.

Taraklı Medya Com’un haberine göre,

Özen açıklamasının devamında;

“Genel Merkezimiz hangi adayı gösterirse göstersin biz o adayımızla birlikte 15 yıldır Tacettin Başkanımızın devam ettirmiş olduğu, dalgalandırmış olduğu belediye bayrağını inşallah yine AK Parti çatısı altında biz partimizin, davamızın arkasında olacağız. Partimizin bayrağını her zaman olduğu gibi en üst seviyeye taşımak ve en üst seviyede dalgalandırmak üzere hep beraber çalışacağız ‘”ifadelerine yer verdi.

Medya’ya cevap

Ayrıca son günlerde bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlere istinaden birkaç açıklama daha yapmak istiyorum” diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Özen, '

''Bazı medya kuruluşlarında İlçe Başkanı Erdal Özen’in ve Kadın Kolları başkanının istifa edeceğinle ilgili bir algı operasyonu gerçekleştirildi. Bu yetmedi AK Parti çatlıyor, Parçalanıyor gibi ifadeler kullandı bazı arkadaşlar, bizde bugün bu haberlerin yanlış olduğunu ispatlamak üzere bugün toplanmış bulunmaktayız” diyerek sözlerini sürdüren

Başkan Özen,

“Bu arkadaşların niyeti nedir bilmiyorum ama oturdukları yerden gerek AK Parti siyasetine gerekse Taraklı siyasetine yön vermeye çalışıyorlar. Bunu bu şekilde yapmaları gerek kendilerine hiçbir şey kazandırmayacağı gibi bu zamana kadar hep kaybettirmiştir ve yine kaybettirecektir.

Bunlar oturdukları yerlerde bazı şeyleri dizayn etmeye çalışsınlar ama 31 Mart akşamı inşallah hepimizde elbirliği ile biz yine AK Parti’nin bayrağını en üst seviyede dalgalandıracağız. Hiç kimse heveslenmesin Taraklı Belediye Başkanı AK Parti genel merkezimizin göstereceği aday kazanacaktır ve belediyeyi AK Partinin haricinde hiçbir partiye teslim etmeyeceğimizi söylemek istiyorum.

Bazı Medya kuruluşundaki arkadaşlar gerçekten aynı Türkiye Cumhuriyetinin ana muhalefet partisinin yaptığı gibi olmayan yerlerden olmayan şeylerden dedikodulardan yola çıkaraktan bazı şeyleri burada dizayn ettiklerini sanıyorlar.

Bu bayrak sadece Erdal Özen’e, Canan Çakmak’a ve Tacettin Özakaraman’a ait bir bayrak değildir diyen Başkan Özen, makamlar ve mevkiler kalıcı ama insanlar fanidir. Ben sizlere bugün burada bir kez daha Birlik ve Beraberliğimizi gösterdiğimizden dolayı şahsım ve partim adına tekrardan teşekkür ediyorum’’Dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

tarık eren
23.12.2018 / 10:27:10
AKPARTİ Yİ TARAKLI DA DUMAN ETMİŞSİNİZ HABERİNİZ YOK.secimlerde ağlarsınız gülünecek halinize.bunu yazan koyu AKP li.VATANDAŞ.çok üzülüyorum.ESKİYE DÖNÜŞ İNŞAALLAH OLMAZ.BAŞKAN HER ŞEY BU SEFER KOLAY OLMAYACAK.UYARIYORUM.SELAM OLSUN TARAKLI YI SEVENLERE.
sinan isbilir
23.12.2018 / 23:43:56
Bayrak yukselmeyle memleket kalkinmiyor akpartinin yaptigi hersey ortada erdal kardes sen yrinde rahatsin ama millet kan agliyor kisaca akp de bu isi beceremedi yazik
tarık eren
25.12.2018 / 09:15:48
NİSAN MAYIS AYLARINDA İMF KAPILARINI SONUNA KADAR AÇIYOR.HAZIR OLALIM.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.