Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

VALİ NAYİR TARAKLI İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU

İlçeleri tanıma gezileri ve iade-i ziyaretler kapsamında Taraklı’da temaslarda bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, İlçe İdare Şube Başkanları ile de bir araya geldi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Kaymakamlık önünde Kaymakam Vekili Okan Dağlı ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, ilçenin genel durumu hakkında brifing aldıktan sonra, İlçe İdare Şube Başkanları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

EN İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Merkezi idare ve taşra teşkilatları ile birlikte, İl ile ilçelerimizdeki yerel yönetimlerin, STK’ların, üniversitelerin milletimizin ortak zenginlikleri ve ortak gücü olduğunu ifade eden Vali Nayir, “Bizler bu güçten ilham alarak halkımızın ihtiyacı olan her hususu, sizlerin de desteği ile birlikte yerine getirmeye çalışacağız. Devletimiz bizleri Anadolu’nun birçok bölgesinde görevlendirerek, her yeri tanımamıza vesile olup tecrübe kazandırdı. Bizler de bu tecrübeleri paylaşarak, sizlerle birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Görevimizi layıkıyla yerine getirerek, hem devleti temsil edip hem de vatandaşlarımızı kucaklayabilmeliyiz. Bizler devletin temsilcisi olarak milletimize değer verirsek, vatandaşlarımız da devlet kapısını dost kapısı olarak görecektir. Ancak insanlarımıza kıymet vermez ve dertlerine derman olamazsak, devlet olgusu da zarar görür.

ATANMIŞ DEĞİL ADANMIŞ MEMUR OLMALIYIZ
Hepimizin bir hedefi ve hedefe ulaşmak için de gayreti olmalı ki, başarıyı yakalayabilelim. Her kurumun işbirliği içerisinde ve bir aile havasında olması gerekmektedir. Hayatımızda bir başarının ve kazancın, huzurlu bir şekilde elde edilmesi daha da büyük mutluluk verecektir. Bu işlere atanmış bir memur olarak değil, adanmış bir memur olarak bakıp görev yapmamız, bizleri daha güzel bir yola sevk edecektir” dedi.

TARAKLI ÖNEMLİ MİRASIMIZ
Toplantının ardından ilçe protokolü ile birlikte Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimliği olarak hizmet verirken İlçe Devlet Hastanesine dönüştürülen binaya geçen Vali Nayir, hastanedeki vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde de bulundu. Birimleri gezerek yetkililerden bilgiler alan ve personellere de görevlerinde başarılar dileyen Vali Nayir, yeni hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar konusunda bilgiler alan Vali Nayir, Taraklı ilçemizin tarihi ve turistik açıdan önemli bir miras olduğunu ifade etti.

TARAKLI’YI GEZDİ
Geçtiğimiz yıl Kasım ayında çıkan yangın sonucu bitişiğindeki ahşap evler ile birlikte zarar gören Tarihi Tescilli Binayı inceleyip bilgiler alan Vali Nayir, ilçenin tarihi simgelerinden Hacı Rıfatlar Konağı, Yunus Paşa Camii (Kurşunlu Camii), Kültür Evi’ni de gezdi. Yetkililerin Taraklı tarihi hakkında bilgiler verdiği gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Vali Nayir, ilçemizin bu güzel dokusunun korunması ve tanıtımına katkı sağlamak adına hep birlikte çalışacaklarını sözlerine ekledi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.