Öztürk'den Adaylık Açıklaması

Muhsin Öztürk, Ak Parti Taraklı belediye başkanlığına aday adayı olmuştu. Bağımsız aday olunması için STK ve bazı partililerin teklifine olumsuz cevap verdi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Ak Parti’nin, Taraklı’da Cumhur İttifakı iş birliği kapsamında MHP adayına karar vereceğinin açıklanmasının ardından gözler Ak Parti Taraklı belediye başkan adayı adayı Muhsin Öztürk’e çevrilmişti. Bağımız aday olabilmesi için ilçenin STK ve bazı parti temsilcilerin kanaat önderleri tarafından bağımız aday olunması için Öztürk’e teklif götürülmüştü. Ardından kararı için beklemede kalınmıştı.

Sakarya’da Ak Parti’nin ilçe adaylarının beli olmasının ardından Muhsin Öztürk, cumhur ittifakına destek olacağını açıklamıştı.

Öztürk bağımsız adaylığı konusunda ilk kez konuştu ”Ben kişisel hırslar kişisel menfaatler için yola çıkmadım. Bizde küskünlük olmaz. Kırgınlık olmaz. Biz dava için, ilçeye hizmet için yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın takdiri, tasarrufu bizim için emirdir. Cumhur İttifakına gereken desteğin verilmesi yönünce kesin direktifler var. Bu süreçte davaya ve Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a bağlı bir şekilde Taraklı’da Cumhur İttifakına tüm benliğimle, ben ve arkadaşlarım destek olacak. Cumhur İttifakı Taraklı’da seçimi kazanarak iş başına gelecektir. Seçim sürecinde ve seçimden sonra hep desteğimiz sürecektir. İlçenin gelişmesi için hazırladığım projeleri İbrahim Pilavcı kardeşime sunarak eğer takdirleri olursa hiçbir karşılık beklemeden projelerin hayta geçirilmesi safhasında desteğimi sonuna kadar limitsiz çalışacağım. Destek vereceğim bilinmelidir. Bu bağlamda kamuoyu ile bir kez daha Cumhur İttifakında desteğimin tam olduğunu beyan etmek istedim.” dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.