MHP liler İstişare Toplantısına Katıldı

MHP Taraklı Belediye Başkanı Adayı İbrahim Pilavcı ve parti Teşkilatı istişare tolantısına katıldılar
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

MHP Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’nda konuşan ve ittifak sürecini değerlendiren MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, “ Bu bir beka mücadelesi. Beka mı belediye mi diye sorulduğunda yüz defa bin defa beka deriz” dedi.

Toplantı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatı dün Reisoğlu Tesislerinde ‘Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’ düzenledi. Toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, Taraklı İlçe Başkanı Halim Cingöz, Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal, Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Fedakarlık

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak, “MHP kuruluşundan itibaren yarım asrı geride bırakmıştır. Türk milliyetçileri yalnızca Allah’ın rızasını kazanmak için herşeyden fedakarlıkta bulunmuşlardır. Mahalle temsilcilerimiz bizler ve davamız için çok önemlidir. Temsilcilerimiz haksızlıklara karşı bir bayrak gibi dalgalanarak yolsuzluğa ve huzursuzluğa karşı milletimizin umut ışığı olacaklardır. Vatandaşlarımız yanında her zaman temsilcilerimizi görmelidir” dedi.


Dik durma zorunda

İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ise, “ Bu toplantının önemi ülkemizin önümüzdeki yerel seçimlerdeki özel seçim atmosferidir. Bu seçimleri lütfen normal bir yerel seçim olarak değil de devletimiz için bir beka mücadelesi olarak görün. Toplumda çoğu kesimlerde haksız bir şekilde eleştiriliyoruz. Siz kıymetli mahalle temsilcilerimiz bu beka mücadelesinin mihenk taşı olacaksınız. Ülkemizin karşılaşmak üzere olduğu ciddi tehditler var. Bir beka mücadelesi veriyoruz mu mücadeleyi verirken de siyasi ve diplomatik girişimlerde bulunuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız bu mücadeleyi verirken dik durmak zorunda. Bizim de millet olarak bu duruşun arkasında durma yükümlülüğümüz var. MHP olarak biz üzerimize düşen görevi fazlası ile yerine getirdik. Bu görevin devamı için çabamızı kanımızın son damlasına kadar da sürdüreceğiz” dedi.


Meclis üyeleri

Beka mücadelesinin öneminden söz eden Akar, “ Bu mücadele basite alınacak bir belediye yarışına kurban edilecek bir husus değil. Bu işin tam göbeğindeyiz. Sayın genel başkanımıza sahadaki duruşumuzla destek olmalıyız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devamı için bizim ciddi bir çabamız var. Milletin birlik ve beraberliğin devamı için bu çabamız. Tüm teşkilatlarımızla belediye meclis üyesi adaylarımızın seçilmesi için, meclislerde güçlü şekilde partimizi temsil etmeliyiz” dedi.



Zor günler


MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ise, “ MHP’nin ihtiyaç duyduğu güç ve enerji buradaki birlik ve beraberliktir. Ülkücü hareket varlığını bugün de yarın da kuvvetli şekilde sürdürecektir. Ülkemizin zor günlerden geçtiğinin hepimiz farkındayız. MHP bugün Türkiye’de yaşananlara karşı tedbir alınması için önden tedbir oluşturmuş ve devleti yönlendirmiştir. Bundan rahatsızlık duyanları görüyoruz. Bundan rahatsız olanlar meseleyi iyi özümseyemeyenlerdir. Sadece ‘ben’ duygusu ile hareket edip meseleye çomak sokma çabası içindeler” dedi.



Kriter belirlendi


İttifak hakkında da konuşan Bülbül, “ 30 Büyükşehirde ittifak kararı alındı. Sakarya’da gönül isterdi ki 16 ilçe MHP’nin olsaydı. Ama bizim istediğimiz şeyi onlar da Adana için ve Mersin için isteyebilirlerdi. Bunun için bir kriter belirlendi ve 2014 yerel seçimlerine göre bir dağılım yapıldı. Burada bir pazarlık olmadı. Genel başkanın pazarlık yapmadığı yerde biz mi pazarlık yapacağız. Değerlendirmelerimizi yaptık, görüşmeler yapıldı ve nihayetinde böyle bir tablo gerçekleşti. Biz beka mı belediye mi diye sorulduğunda yüz defa bin defa beka deriz. Bunun için de kar zarar hesabı yapmayız. Ama MHP’nin Türkiye genelinde bu anlamda da bir zararda değil” şeklinde konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.