Cumhur İttifakının kadınları seçim çalışmalarına start verdi

Taraklı AK Parti Kadın Kolları ve Taraklı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kadın Kolları seçim çalışmalarına start verdi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Kardeşler Izgara Salonunda düzenlenen ‘Cumhur İttifakı Kadınlar ile Buluşuyor’ programına, Cumhur İttifakı MHP Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz, Belediye Meclis üye adayları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semahat Bilgiç, MHP Kadın Kolları Başkanı Serap Seven ve çok sayıda partili katıldı.

Programda Taraklı’lı kadınlara projelerinden söz eden Cumhur İttifakı Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, “31 Mart gecesi inşallah kadınlarımızın da desteği Taraklı’da Cumhur İttifakını iktidara taşıyacağız” diye konuştu. Kadınları selamlayarak başladığı konuşmasında, “Bizler de Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ’Gönül Belediyeciliği’ için, bilge liderimiz MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhur İttifakının gücünü şehrimize yansıtmak için yola çıktık. İnşallah kadınlarımızın da desteğiyle 31 Mart gecesi Cumhur İttifakını Taraklı’da iktidara taşıyacağız’’Dedi.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semahat Bilgiç, “Milliyetçi Hareket Partisi’nden dostlarımızla bir araya gelerek dünya lideri, mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ülkemiz bekası için birlikte kurdukları Cumhur İttifakı bayrağını daha yukarıya taşımak için buradayız. İki liderin sözünü yerde bırakmayarak hep birlikte çalışıp Allah’ın izni ile Taraklı’da gönüllere gireceğiz” dedi.

 

 

MHP Kadın Kolları Başkanı Serap Seven’de,’’Biz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Cumhur’ diyeceğiz, ‘Cumhuriyet’ diyeceğiz. Bu konuda siz değerli kadınlarımız kafalarınızın karıştırılmasına asla izin vermeyin. Etrafınıza gerçekleri ve doğruları anlatacağınıza eminim. Sizler öylesine güçlü öylesine zeki kadınlarsınız ki toplumun direği, ayakta durma sebebisiniz’’Dedi. 

 

MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz ve AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen’de salonu dolduran kadınlara teşekkür ederzgaraek hep birlikte zafere ulaşacaklarını dile getirdi.

#izgara #kofte-kadinlar-secim #calisma

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.