İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri

SEDAŞ Çalışanı Babalar Diploma Aldı

Baba Destek Programında eğitimi başarı ile tamamlayan babalar için diploma töreni düzenledi
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım .Ş.) Aile birliğinin korunmasına katkı sağlamak, ebeveynler ile çocuklar arasındaki bağları güçlendirmek, babaları fırsat ve cinsiyet eşitliği konularında, çocukların her yönüyle gelişimlerine daha çok katkı sağlayabilmeleri hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle düzenlediği BADEP ‘Baba Destek Programında’ eğitimi başarı ile tamamlayan babalar için diploma töreni düzenledi. SEDAŞ dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk “Baba Destek Programını” başarı ile tamamlayan SEDAŞlı babalara aileleri ve çocuklarının huzurunda düzenlenen törende diplomalarını ayrı ayrı verdi.

Mesai Dışında, Haftada bir Gün, 10 Haftalık Eğitim

AÇEV gönüllü eğitmenleri tarafından verilen BADEP (Baba Destek Eğitim Programı) ile gönüllü olarak eğitime katılan ve mesai saatleri dışında haftada bir gün programa katılan ve iki buçuk saatlik eğitimi 10 oturumda tamamlayan babalara diplomaları törenle verildi. SEDAŞlı babalara; babanın çocukla birlikte daha kaliteli zaman geçirmesinin önemine yönelik eğitimler verilirken, babalara çocuğun gelişimi ve topluma faydalı bir birey olarak yetiştirilebilmesinde babanın rolünün önemi ve sorumlulukları ile çocukların sosyal, zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişimi konularına sağlayacakları değerli katkılar hakkında da bilgiler verildi. AÇEV eğitiminde çocuk ihmal ve istismarının önlenmesine yönelik bilgiler paylaşıldı.

Amacımız daha iyi baba olmak

Baba - çocuk ilişkisini güçlendirmeyi hedefleyen, AÇEV ve SEDAŞ’ın işbirliği ile düzenlediği BADEP programını başarıyla tamamlayan SEDAŞlı babalar, SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde yapılan Diploma töreninde, eş ve çocukları ile duygusal anlar yaşadılar. Anneler de SEDAŞlı babaların eğitimle birlikte çocuklarıyla daha çok ilgilendiklerini ve çocuklarına daha çok zaman ayırarak, kaliteli zaman geçirdiklerini belirterek programın çok faydalı olduğunu belirttiler. Törende, ‘İlk iş babalık’ ve ‘Baba fırsat verir, çocuk hayatı keşfeder’ sloganları kullanılırken, diploma alan SEDAŞ’lı babalar “Bu eğitim programıyla çocuklarımızın her yönüyle daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz. Bizlere düşen görev ve sorumluluklara ilişkin bilgilenme ve bilinçlenme imkanı bulduk. Tüm istek ve hedefimiz, çocuklarımıza daha iyi baba olabilmek. Amacımız onların mutlu, ve huzurlu, sağlıklı, ayakları üzerine sağlam basan, donanımlı, iyi bireyler olmalarına katkı sağlamak. AÇEV gönüllü eğitimcisi Harun Demirkaya’ya, SEDAŞ ve AÇEV’e bu imkanı sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

Yaşam boyu yolları aydınlansın

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şenürk’te “Toplumun en küçük birimi olan ailenin birliği ve düzeninin korunması, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha çok katkı sağlamak için sadece babaları kapsayan bir eğitim ile BADEP programını SEDAŞ’ta gönüllü babalarımız ile gerçekleştirdik. BADEP’i AÇEV ile işbirliği içinde sürdürmeyi hedefliyor, AÇEV’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. SEDAŞlı babalarımızın edindikleri değerli bilgileri, çocuklarının yaşam boyu yollarını aydınlatmak için kullanmasını diliyorum. Bu programı başarı ile tamamlamaları nedeniyle kendilerini tebrik ediyorum ” dedi.

#sedas #egitim #baba-destek #elektrik-dagitim #acev #baba-cocuk-iliskisi #yasam-boyu #egitim-programi

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.