İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız

Cumhur İttifakı Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı

"Taraklı 1289 yılında Ertuğrul Gazi’nin Diriliş’inin başladığı yerleşim yeridir Taraklı Sadece Sakarya’nın değil Türkiye’nin Vitrini olacak"
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Seçim İletişim Merkezinin açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Unucoğlu, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Başkan Yardımcıları, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Cumhur İttifakı MHP Taraklı Belediye Başkan adayı İbrahim Pilavcı, MHP Göynük Belediye Başkan adayı Ahmet Çankaya ve Göynük MHP İlçe teşkilatı, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal ,AK Parti ilçe Başkanı Erdal Özen, MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz, Geyve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, Geyve MHP İlçe Başkanı Murat Çakmak, Belediye meclis üyesi adayları ,partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından seçim ofisinin açılışında ilk olarak MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz açılış konuşmasını yaptı. Başkan Cingöz yaptığı konuşmada,’’31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türkiye’de genel olarak var olan Cumhur İttifakı Taraklı’da da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından yerel seçimlerde Cumhur İttifakı temsil görevi Milliyetçi Hareket Partisi adayımız değerli arkadaşım İbrahim Pilavcı’ya verilmiştir. İnşallah Taraklı’da güzel bir seçim geçireceğiz’’dedi.

 

 

Cumhur İttifakı MHP Taraklı Belediye Başkan adayı İbrahim Pilavcı,’’Bu güç bu birliktelik Allah’ın izniyle ilelebet mezara kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin arasında imzalanan bu protokol, Allah’ın izniyle gelecek nesillere aktarılacak. İnşallah bu gücü bu birlikteliği önümüzdeki süreçte de hep beraber yaşayacağız. Seçimlerden sonra da Beş yıl hep beraber Taraklı için mücadele edeceğiz. Taraklı 1289 yani Ertuğrul Gazinin Dirilişi başlattığı noktalardan bir tanesi. Taraklı’mız evliya çelebinin kitabında yazdığı gibi hakikaten değeri olan Bir ilçe, sadece bizim için değil, Sakarya için değil Türkiye için çok değerli Bir ilçe diyen Başkan Adayı Pilavcı, projelerinden de bahsetti. Allah’ın izniyle Taraklı’da çok güzel işler yapacağız. Taraklı’yı hak ettiği noktada hepinizin hizmetine sunacağız. Hisar tepemize, Hıdırlık tepemize mesire alanları, Karagöl yaylasının kış turizmi, Termal Tesislerimizle birlikte inşallah Cumhur İttifakı ile iktidarında Taraklı pırıl pırıl Sakarya’nın vitrini yapacağız. Şimdiden bunun sözünü veriyorum Taraklı Türkiye’de parmakla gösterilen bir yer olacak’’Dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’de,’’ Güzel bir günde bugün burada güzel bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. Bunun kıymeti gerçekten çok büyük. Bunlar zorla Bir araya gelen yapılar değil. Biri aynaya, Biri Konya’ya bakan yapılar değil. Türkiye’de Bir takım sıkıntılarla karşı karşıyayız, evet problemlerimiz var, evet ekonomik sıkıntılarımız var,fakat hiçbir şey bu memleketin, bu vatanın bu milletin bağımsızlığından ve hürriyetinden daha değerli değildir diyen Başkanvekili Bülbül, Türkiye bu süreçte eğer planlarını millete aşikar etmeyen ama perde gerisinde planını programını yapmış hazırda tetikte bekleyen 15 Temmuzda yarım bekleyen işi 31 Mart’tan sonra görürüz diyen sözüm ona bahar gelecek deyip, Türkiye’ye belki kanlı bahar yaşatacak olanlara müsaade etmemeliyiz. Taraklımız bu duruşa, bu anlayış birliğine bu fedakarlıklara değer versin kıymet versin. İnşallah 31 Mart’ta ortaya çıkacak neticelerle Taraklı’da, Büyükşehir’de, ilçelerimizde, Türkiye’mizin Doğusunda, Batısında, her bölgesinde yüzümüz gülsün Cumhur İrtifakımız muhafak olsun.’’Dedi.

 

 

 Grup Başkanvekili Bülbül’ün ardından konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Unucoğlu’da yaptığı konuşmada,’’Cumhur İttifakı bu milletin sevdasının ittifakı. Milletine sevdalı olanların ittifakı. Davasıyla ülküsü bir olanların ittifakı. Bir noktada birleşenlerin ittifakı. Cumhur İttifakı bu millete kompas kuranların, tuzak kuranların, yıllarca boyunduruk altında kanını emenlerin ve emellerine ulaşmaması için, gövdesini adeta göğsünü siper ettiği bir adres.15 Temmuz gecesi kimse kimseye hangi partidensin diye sormadı. Bu milletin bekasına, istiklaline, istikbaline, ezanına, bayrağına uzanan elleri kırmak için herkes sokağa indi. Çıplak elleriyle namlılara yapıştı. Cumhur İttifakı Sağolsun Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin o duruşu ile aslında o zaman hayat buldu diyen Milletvekili Uncuoğlu, 24 Haziran’da sırf Türkiye başsız kalsın isteyenler, Recep Tayip Erdoğan kazanmasın isteyenler, kol kola girenler, hangi dava uğruna ittifak kurdular. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakına verdiğiniz her bir oy Türkiye’nin istikrarına, Türkiye’nin istikbaline, geleceğine Türkiye’nin bekasına biz buradayız diyerek oy vereceksiniz. Karşınızda tipide olsa, boranda olsa, karşımıza hainlerde çıksa Cumhur İttifakı ile mezara kadar yürüyeceğiz ‘’Dedi.

 

Konuşmaların ardından Seçim İletişim Merkezinin kurdelesi kesildi. Kesilen kurdelenin ardından Pilav ve ayran ikramı yapıldı.

 

Kaymakam Dağlı’yı ziyaret ettiler

 

Açılışın ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Unucoğlu ve kalabalık bir heyet Taraklı Kaymakamı Okan Dağlı’yı ziyaret etti. Kaymakam Dağlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekillerine teşekkür etti.

#pilavci-ibrahim #acilis #iletisim #secim

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.