Özkaraman:Arif Olana Tarif Gerekmez

Mahdumlar Mahallesi'n de İbrahim Pilavcı'ya Destek isteyen Tacettin Özkaraman "Arif Olana Tarif Gerekmez" dedi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

MAHDUMLAR MAHALLESİ’N DE İBRAHİM PİLAVCI’YA DESTEK İSTEYEN TARAKLI BELEDİYE BAŞKANI TACETTİN ÖZKARAMAN

“ARİF OLANA TARİF GEREKMEZ” DEDİ

İBRAHİM PİLAVCI KOMŞULARINDAN SANDIKTA TAM DESTEK İSTEDİ:

 

Cumhur İttifakı (MHP) Taraklı Belediye Başkan adayı İbrahim Pilavcı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı (MHP) Taraklı Belediye Başkan adayı İbrahim Pilavcı, doğup büyüdüğü kendi mahallesi konağında komşularıyla bir araya geldi

Mahalle meydanında meşalelerle karşılanan İbrahim Pilavcı sevgi gösterileri arasında mahalle konağına geldi. 

Mahalle Muhtarı Harun Güdndüz yaptığı konuşmada Pilavcı ve Cumhur İttifakı heyetine hoş geldiniz dedi

 Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına devam ettiklerini belirten MHP Taralı İlçe Başkanı Halim Cingöz’de, “31 Mat yerel seçimlerinde % 90 oy almayı hedeflediğimiz mahalleler var.Mahdumlar mahallemizde %100 oy almayı hedefliyoruz.İnanıyoruz ve güveniyoruz mahallemiz bizi mahçup etmeyecek” dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Erdal Özen’de,yaptığı konuşmada bu güne kadar yapılan seçimlerde en yüksek oyu Mahdumlar mahallesinden aldıklarını ifade ederek “ Bu seçimde Mahdumlar Mahallesi’n de daha farklı sonuç almak istiyoruz.Belediye Başkan adayımız sizin evladınız kardeşiniz. Bu yüzden Mahdumlar mahallesinden oyların tamamına talibiz” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da, Arife tarif gerekmez. Bu işi yıllardan beri bilen ve oy kullanmada hakikaten doğru şekilde hareket eden, her zaman bugünkü iktidara büyük destek veren Mahdumlar Mahallesi’nin bu seçimde de her zamankinden daha fazla oy vereceğinden hiç şüphem yok. Biz 15 yıldır elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. İbrahim Başkanımız bizden daha çok şanslı görünüyor, hem AK Parti kanadından hemde MHP kanadından büyük destek var. Bizde seçimlerden sonra desteğimizi tecrübemizi ve birikimimizi İbrahim kardeşimize vermeye devam edeceğiz. Ben sizlerde ayrıca helallik istiyorum. 15 yıl iyi kötü birlikte çalıştık. Hakkınızı helal edin benden yana bütün hakkım helal olsun’’dedi.

Son olarak konuşan Cumhur İttifakı (MHP) Taraklı Belediye Başkan adayı İbrahim Pilavcı’da,’’ Mahallemde Belediye Başkan adayı olarak konuşmak gerçekten çok heyecan verici. Tahmin ediyorum aynı heyecanı sizde yaşıyorsunuz. İbrahim Pilavcı’yı düne kadar nasıl tanıyorsanız, nasıl hitap ediyorsanız yarın da aynı olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben söyleyeyim yinede Allah’ın izniyle Belediye Başkanı seçilsem bile bundan kimsenin şüphesi olmasın ben yine sizin gönüllerinizde ‘BİZİM İBO’ olarak kalacağım. Diğer Mahallelerde kendimizi, meclis üyelerimizi tanıtıp projelerimizi anlatıyoruz. Fakat ben kendi mahallemde bunların hiçbirini anlatmaya gerek duymuyorum. Beni zaten çocukluğumdan beri tanıyorsunuz. Ben bu iş yapılacak dediğimde nasıl yaptığımı da biliyorsunuz bu yüzden size Bir şey anlatmayacağım. Allah’ın izniyle seçimlerden galibiyetle çıkıp bütün mahallelerimize aynı şekilde hizmet edeceğiz. Ulucami,Hacımurat Mahallesi nasıl hizmet görüyorsa Mahdumlar Mahallemizde,Kemaller ve Alballar mahallelerimizde aynı hizmeti görecek. Lütfen bende ayrım istemeyin. Adaletli Bir şekilde bütün mahallelerimize hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şuanda Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem Yüce’nin, MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Levent Bülbül’ün ve AK Partili bütün Milletvekillerinin hepsinin de tam desteğini aldık. Genç bir ekibimiz var heyecanlıyız diyen Başkan adayı Pilavcı, Eğitimden tutun, Turizm, Tarım ve hayvancılık, sosyal alanlar ve spor ile ilgili çok güzel projelerimiz var.

Herkesin bir siyasi görüşü var. Hiçbir zamanda eleştirmem. Herkesin gönlünde bir aslan yatar. Ama Mahdumlar Mahallesi olarak buda 31 Mart’ta imtihanımız. Başkanlarımın da ifade ettiği gibi genelden önce Mahallemizden ne almışız. Bize onu soracaklar. Bende sizden %100 destek bekliyorum. O desteği vereceğinizden hiç şüphem yok. Allah’ın izniyle, 31 Mart gecesi sizlerin desteğiyle en önemlisi de sizlerin dualarıyla ‘Sizin İBO’’ Belediye Başkanı seçilecek ve hiçbir mahalle, hiçbir vatandaşı ayırmadan sizlere gece gündüz hizmet edecek’’diye konuştu.

#ozkaraman-arif #tarif #gerekmez

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.