Muhtarlar Derneği’n den Veda Yemeği

Taraklı Muhtarlar Derneği bir program düzenleyerek 15 yıllık görev süresi sona eren Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve görev süreleri tamamlanan Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için veda yemeği düzenledi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Muhtarlar Derneği bir program düzenleyerek 15 yıllık görev süresi sona eren Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve görev süreleri tamamlanan Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için veda yemeği düzenledi.

Termal yolu Kardeşler Şehr-i ZiyafEt Restauran da düzenlenen yemeğe Kaymakam Okan Dağlı, İlçe Jandarma Komutanı J.Başçavuş Mustafa Karadaş, İlçe Emniyet Amiri Komiser Kemal Özdil, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz ve Mahalle muhtarları katıldı.

 

Yemek sonrası konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz,’’2014–2019 yılları arasında görev yapan muhtarlarımızla Belediye Başkanımız Tacettin Özkaraman ve Meclis üyelerimiz ile birlikte çalıştık.

Muhtarlar Derneği olarak sorunların çözümü noktasında hepimiz fedakârca çalışan muhtarlarımıza ve her zaman destek olan Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kaymakam Okan Dağlı’da seçme ve seçilme hakkının önemine değinerek Taraklı’da göreve başladığı 5 aylık sürede son derece huzurlu ortamda birlik ve beraberlik ortamında görev yaptıklarını söyledi. Kaymakam Dağlı Muhtarlığa veda eden muhtarlara ve Başkan Özkaraman ve meclis üyelerine yaşamlarında sağlık ve başarılar diledi.

Kaymakam Okan Dağlı Başkan Özkaraman’a plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da muhtarların kamu görevi yaptığını belirterek “Üç dönemdir Taraklı Belediye Başkanlığını başarı ile yaptığımı düşünüyorum. Hep görev bilinci ile hareket ettik. Muhtarlarımızın isteklerini yerine getirme gayretinde olduk. Eğer istemeyerekte olsa kalbini kırdığım muhtarımız varsa haklarını helal etsinler. Ben hakkımı helal ediyorum hepinize çok teşekkür ediyorum’’diye konuştu.

Yemek programı sonrasında Kaymakam Okan Dağlı ve protokol üyeleri görev süresi sona eren Başkan Özkaraman, görev süreleri tamamlanan belediye meclis üyeleri ve muhtarlar ile yeniden muhtar adayı olmayan muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çekildi. 

Daha sonra Taraklı Muhtarlar Derneği olağan kongresi gerçekleştirildi

Harun Gündüz yenden Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçildi.

#muhtarlar-veda #baskan #meclis #muhtarlar

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.