1.Ligi Çok İstiyoruz

Uzun süredir ekonomik sıkıntılar ile alt liglerde mücadele eden Sakaryaspor, ligde gerçekleştiremediğini play-off’ta başararak 1.Lig’de yeni bir sayfa açmak istiyor.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

 Şampiyonluk fırsatı tepen Sakaryaspor, 1.Lig’e yükselecek son takım olmak için son şansını play-off’ta deneyecek. Perşembe günü çeyrek final ilk maçında Samsunspor’u konuk edecek olan yeşil siyahlılar yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için şampiyonluğa tek çıkış yolu olarak görüyor.

Transfer yasağı nedeni ile ligin ikinci yarısında kadrosuna takviye yapamadan başlayan Sakaryaspor kaçan şampiyonluğu play-off’ta telafi etmek için mücadele edecek. Play-off çeyrek finalinde ligin en güçlü ekiplerinden Samsunspor ile eşleşen yeşil siyahlılar taraftarının desteği ile engelleri bir bir aşarak şampiyonluğa ulaşacağına inanıyor. 1.Lig’de uzun vadeli bir yapılanma ile borç yükünden kurtulmayı hedefleyen temsilcimiz için bu sezon sıradan bir play-off mücadelesinden çok kurtuluş mücadelesi gözü ile görülüyor

 

"BİZİM ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

Sakaryaspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, kulübün uzun süredir içinde bulunduğu sıkıntıları en iyi bilenlerden biri olduğunu belirterek; Herkes şampiyonluğu ister ama play-offlardaki tüm takımları baz aldığımızda gelecek planları için bu şampiyonluğa en çok ihtiyacı olan ekibin biz olduğumuzu düşünüyorum. Gerek ekonomik gerekse yeniden eski günlerimize dönme anlamında 1.Lig’e çıkmak bizim için çok önemli. Taraftarımızın desteği ile bu sıkıntılı süreçleri atlatarak hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Samsunspor önemli bir rakip ama bu saatten sonra rakibin, nerde, hangi saatte oynadığınızın bir önemi yok’’ dedi.

 

"İKİ DUYGUYUDA YAŞADIM"

Yeşil Siyahlıların takım kaptanı Ferhat Yazgan son üç sezonda bir şampiyonluk 2 play-off gördüğünü belirterek; ‘’ Sakaryaspor’da oynadığım süre boyunca hem play-off şampiyonluğu hemde play-off üzüntüsünü yaşamış bir oyuncu olarak şuan içinde olduğumuz durumu en iyi kavrayanlardan biriyim sanırım. Şehrin bu şampiyonluğa ne kadar ihtiyacı olduğunun takım olarak bilincindeyiz. Bizler saha içinde üzerimize düşeni son ana kadar yapacağız. Şampiyonluğa giden yolda taraftarın ve şehrin kenetlenip destek olması olmazsa olmazlardan’’ dedi.

 

#cok-istiyoruz #lig #sakarya

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.