Sakin Şehirler''in başkanları İzmir'de toplandı

Cittaslow Türkiye Ulusal Koordinasyon Komitesi Toplantısı İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’da katıldı.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Cittaslow Türkiye Ulusal Koordinasyon Komitesi Toplantısı İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’da katıldı.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığında Tarihi Asansör’de düzenlenen Cittaslow Türkiye toplantısına Isparta Eğirdir, Çanakkale Gökçeada, Bolu Göynük, Şanlıurfa Halfeti, Muğla Köyceğiz, Ordu Perşembe, İzmir Seferihisar, Artvin Şavşat, Sakarya Taraklı, Muğla Ula, Erzurum Uzundere, Aydın Yenipazar ve Kırklareli Vize ilçelerinin belediye başkan ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından görev değişimi yaşanan üye kentlerin yöneticileri Cittaslow organizasyonu hakkında bilgilendirildi ve önümüzdeki sürece ilişkin faaliyetlerle ilgili planlama yapıldı. Eylül ayında yapılacak çalıştaya Köyceğiz’in ev sahipliği yapması kabul edilirken, Başkan Tunç Soyer’in de Cittaslow Koordinatörlüğü görevini 1 yıl daha sürdürmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda, cittaslow sunumlarının yanı sıra 2019 yılı ve 2019-2024 yılı planlarının ortak akıl çerçevesinde hareket edilmesine, ortak tanıtım ve turizm projeleri hayata geçirilmesine, Eylül ayı içerisinde Köyceğiz (Muğla) ilçesi ev sahipliğinde 20. yıl Cittaslow Türkiye çalıştayı gerçekleşmesine karar verildi.

 

Toplantı öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile sohbet eden Başkan Pilavcı, yeni seçilen Başkanlara da ilçe hakkında bilgi verdi.

#sakin-sehir #plavci #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.