AK PARTİLİ BAŞKANDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

İstanbul halkının İmamoğlu'nu seçmesine AK Partili başkandan ağır suçlama geldi
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Kısa adı YSK olan Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı bir kez daha CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasını hazmedemeyen AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen sosyal medya üzerinden hiç hoş olmayan paylaşımda bulundu.

SEÇİME İTİRAZ EDİLDİ

31 Mart Yerel Seçimleri yapıldı. İstanbul halkı tercihini CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yana kullandı. Uzun tartışmalar sonrasında YSK İmamoğlu'na mazbatasını verdi. AK Parti bir süre sonra Büyükşehir Belediyesi seçimine itiraz etti. İtirazı YSK kabul etti ve 23 Haziran günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi bir kez daha yapıldı.

 HERKES SAYGI DUYDU

İstanbul halkı bir kez daha sandık başına geldi. Halk hür iradesiyle yine CHP İstanbul Büyükşehir belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' seçti. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçim sonrasında kendisini tebrik etti. Türkiye İmamoğlu'nu tebrik etti. Sonuçta halkın tercihine herkes saygı duydu.

NE DEMEK NANKÖR!

Tabi halkın tercihine, hür iradesine saygı duymayanlarda yok değildi. Tıpkı AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen gibi halkın iradesine dil uzatanlar çıktı. Başkan Özen, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Ekrem İmamoğlu'na oy verenlere "Nankörlük" suçlaması yaptı. Peki ama AK Parti adayı yerine CHP adayına oy veren İstanbul halkı neden nankör oluyor! Hangi kıstasa ve kritere göre nankör oluyor!

RESMEN AYRIMCILIK

Bir seçmen AK Parti'ye oy verirse sadakat sahibi, ülkesini seven ve belediyecilik anlamında doğru tercih mi yapmış oluyor! Peki aynı seçmen CHP'ye oy verirse sadakat sahibi olmayan, ülkesini sevmeyen, belediyecilik anlamında yanlış tercih mi yapmış oluyor! Bu iş nasıl oluyor! AK Partili başkana bir soru daha soralım. İstanbul halkı 17 yıldan bu yana sadakat sahibi de size oy vermeyince mi nankör oldu!

BABA ÖZEN CHP ÜYESİ

AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen sosyal medya hesabı üzerinden CHP'lilere 'nankör' dedi ama başkanın babası Mehmet Özen'in CHP Taraklı İlçe Teşkilatı üyesi olduğu öğrenildi.

Bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nde kısa adı YSK olan Yüksek Seçim Kurulu'na yapılan itirazla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık seçimleri yenilendi. Milyonlarca seçmen bir kez daha sandık başına gitti.

Yapılan seçimle birlikte CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bir kez daha seçimi kazandı. Gel gelelim AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen CHP'den bir kez daha başkan seçilen İmamoğlu'na oy verenler için 'nankör' dedi.

Ancak başkan Erdal Özen sosyal medyada bu paylaşımı yaparken atladığı küçük bir nokta vardı. O da emekli olan babası Mehmet Özen CHP Taraklı İlçe Teşkilatı üyesi olduğu idi. "Biz buradan bu küçük hatırlatmayı başkan Özen'e yapalım, belki başkan sosyal medya hesabından o paylaşımı kaldırır" diye düşündük. Son karar tabi ki kendisinin..

 AK Parti İlçe Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’in toplumu ayrıştıran paylaşımının Sakarya Halk Gaztesi’nde Hüseyin Cumalı tarafından haber yapılması sonrasında CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır’da tepki gösterdi.

Isır AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e seslenerek Özen’i partiden uzaklaştırmaya çağırdı.

#tepki-ceken #paylasim #ozen

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.