Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

İstanbul Takımı Tuzla Şifa spor Taraklı’da kamp yapıyor

İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grupta şampiyonluk hedefleyen takımlarından Tuzla Şifaspor, kamp programı için bu kez Taraklı’yı tercih etti.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Öğle saatlerinde Taraklıya gelen Mavi Beyazlı takımı Taraklı Belediye Başkan Vekili Atıf Özen, Taraklıspor Kulübü Başkanı Yavuz Özkul, Taraklı Yeniköy Muhtarı Mustafa Çiydem ve Tuzlalı olan Engin Uzun Çakmak karşıladı.

Sezon başı ilk etap çalışmalarını Tuzla Mimar Sinan Tesislerinde yapan Tuzla Şifaspor, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Tuzla’nın kafile Başkanlığında, Takımdan Sorumlu Yönetici Tamer Hacıalioğlu, Teknik Direktör Eren Yılmaz, Yardımcı Antrenör ve Kaleci Antrenörü Ümit Sümer, Malzemeci Abdullah Ergön, Muhabir ve Analiz Sorumlusu Enis Kutal ve 22 kişi futbol takımı ile birlikte Taraklı İpekyolu Motel Kozpet tesislerinde kampa girerek çalışmalarına başladı.

5 gün sürecek olan kampta 29 Ağustos Perşembe günü saat 17.45’de Taraklıspor ile hazırlık maçı oynayacak olan Tuzla Şifaspor, Cuma günü Tuzla’ya dönerek çalışmalarını Tuzla Mimarsinan Tesislerinde sürdürecek.

Tuzla: Lige hazır gireceğiz

5 gün sürecek Taraklı kampında bol bol kondisyon depolayacaklarını ve bunun yanı sıra oynayacakları hazırlık maçı ile takımı görme fırsatı bulacağını söyleyen Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Tuzla ” Öncelikle bu kamp ortamını bize sağlayan hiç bir fedakarlıktan kaçmayan ve her zaman yanımızda olan Başkanımız Mehmet Uşen ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Her biri birbirinden kaliteli ve değerli futbolcu kardeşlerimizle çalışmalarımız sonunda takımımın lige hazır olacağına inanıyorum ve lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmaktır ” dedi.

 

 

‘’Sakin Şehirde ilk ama son kampımız olmayacak’’

 

Marmara’nın küçük oksijeni, Tarihi evleriyle ünlü Taraklı ilçesinde vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Tuzla,’’Yaylaları, Temiz havası ve Sıcak insanlarıyla Tuzla Şifaspor takımını çok iyi karşılayan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Atıf Özen’e ve sıcakkanlı Taraklı halkına çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu kamp bizim için ilk olacak fakat son olmayacak diyen Tuzla, Bundan sonra bizim takımımız veya başka takımlarımız kamp için her zaman bu sakin tertemiz ilçeyi tercih edecektir’’Dedi

#sifa-spor #kamp #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.