TARAKLII’DA 2019-2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI AÇILDI

Taraklı ilçesinde 2019–2020 eğitim öğretim yılı açılışı okullarda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Ortaokulu Konferans salonunda yapılan törene; Kaymakam Abdullah Kurt, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı,Jandarma Komutanı Mustafa Karadaş,İlçe Emniyet Amiri Kemal Özdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Kormaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz protokol üyeleri öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz,Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve Kaymakam Abdullah Kurt birer konuşma yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz Taraklı’da eğitim ve öğretimde her geçen dönemde başarının arttığını ifade ederek yeni eğitim ve öğretim yılında başarı çıtasını yükseltmek istediklerini söyledi

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’da yaptığı konuşmada eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek “Hayatta en değerli varlıklarımız evlatlarımızdır. Evlatlarımızın geleceği için her türlü fedakarlığa hazırız” dedi.

Taraklı Kaymakamı Abdullah Kurt Taraklı’da eğitimde başarının daha da artması için gerekli şartlar sağlanarak bu başarılarınin daha da arttırılıp çok daha güzel sonuçlar alınabileceğine değindi.Öğrencilerin, sosyal ve kültürel her alanda başarının temeli, eğitimden geçmekte olduğunu ifade eden Kaymakam Abdullah Kurt Bunun için hepimize büyük iş üşmektedir” diyerek öğretmen öğrenci ve vei işbirliği ile bunu sağlamak istediklerini belirtti..

Kaymakam Kurt; Çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi, milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip, milletine ve memleketine faydalı bireyler olması hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret göstermemiz gerekmektedir.” şeklinde konuştu

Okulun 4. sınıf öğrencileri, yeni gelen 1. sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği takdim etmelerinin ardından program başarılı öğretmenlere teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.

#egitim-ogretim #basladi #yeni #korkmaz

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.