Vali Ahmet Hamdi Nayır’ın Taraklı Ziyareti.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır göreve başladığı günden bu yana beklide en fazla Taraklı ilçesini ziyaret etti diyebilirim.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Valimiz önceki gün Taraklı ilçemizi bir kez daha ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı önünde Kaymakam Abdullah Arslantürk ve Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı tarafından karşılanan Vali Nayır kısa süre önce Taraklı Kaymakamlık görevine başlayan Abdullah Arslantürk’e “Hayırlı Olsun” dileğinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Abdullah Arslantürk burada yaptığı konuşmada Taraklı’da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Taraklı’ya dair duygularını dile getirdi..

Daha sonra ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile toplantı yapan Vali Ahmet Hamdi Nayır burada yaptığı konuşmada muhtarların sorunların tespitinde en büyük etken olduğunu ifade ederek “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, ihtiyaçlarını en iyi bilen sizlersiniz. Mahallenizi en iyi siz tanıyorsunuz. Birlikte istişare içerisinde en iyi hizmeti vermek için çalışmalıyız. Hepimiz devleti temsil ediyoruz. Vatandaşlarımıza değer verirsek devlete değer vermiş oluruz. Görevimizi en iyi şekilde yaptığımızda hepimiz mutlu oluruz” dedi

Muhtarlardan mahalledeki vatandaşları bire bir ziyaret etmelerini ne istediklerini öğrenmelerini taleplerini Kaymakamlığa iletmelerini isteyen Vali Nayır “Mahallenizde ayrımcılığa ve haksızlığa yer vermeyin. Yapacağınız çalışmalarda sizlere her zaman yasalar ve imkanlar dahilinde destek olacağız” ifadelerini kullandı

Muhtarları dolandırıcılara karşı uyaran Vali Ahmet Hamdi Nayır “ Her gün farklı dolandırıcılık örnekleri ile karşılaşıyoruz. Özellikle telefon ile dolandırıcılıkta savcı, hakim iş adamı dolandırılıyor. Vatandaşlarımızı dolandırıcılık konusunda uyarmamız gerekiyor. Özellikle mahallenize gelen yabancı kişiler konusunda dikkatli olun. Bu konuda sizlere güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Nayır “Devletimizin imkanları belli. Devletimizin bütün kurumlarıyla hep birlikte sorunların çözümü için emek sarf edeceğiz. Hizmet etmek için el ele vereceğiz. Yaptığımız her iş halkın mutluluğuna olacak” ifadelerini kullandı.

Muhtarların yeni yılını da kutlayan Vali Nayır “Mahallenizdeki her vatandaşımıza selamlarımı gönderiyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’yı da makamında ziyaret eden Vali Nayır Başkan Pilavcı ve Belediye meclis üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Vali Nayır Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’ya çalışmalarına başarılar diledi.

Nayır daha sonra Taraklı Halk Eğitim Merkezinde Bez dokuma kursu atölyesini gezdi. Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Acay’dan bilgi alan Vali Nayır dokuma yapan bayanlarla sohbet etti.

Bez okuma tezgâhlarının Halk Eğitim Merkezi atölyelerinden çıkıp artık evlere yerleşmesi gerektiğini söyleyen Vali Nayır “ Eğer Taraklı bezinin ekonomiye katkı sağlamasını bekliyorsak marka olmasını istiyorsak artık Taraklılı bayanlar evlere bez dokuma tezgâhlarını kurması gerekir” vurgusunda bulundu.

Vali Nayır Halk Eğitim Merkezinde tekstil atık maddelerinin değerlendirilmesi ile ilgilide “Burada atıklarının değerlendirilmesi projesi kapsamında tekstil ürünleri elde edilmesi çok önemli. Ekonomiye katkı sağlayacak çok güzel ürünler ortaya konuluyor. Taraklı’da üretilen el sanatlarının mutlaka tanıtılması gerekiyor. Biz bu tanıtımların yapılacağı her türlü etkinliğe destek olmaya hazırız” dedi.

Vali Nayır sabun atık maddelerden elde edilen ürünleri incelerken çok güzel bir tavsiyede bulundu.” Eğer güzel bir eser yapıyorsak bu ürün Taraklı’yı ifade eden bir ürün olmalı. Madem Taraklı’ya turistler geliyor, onlara cazip gelecek ürünler olmalı” diyerek ürün çeşitleri örnekleriyle tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretinde Ulucami Mahallesi Ankara caddesinde bitme aşamasına gelen Müftülük sitesinde de incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayır çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Kerim Kaya’dan bilgiler aldı. Nayır “Artık bu güzel eseri eksikleri tamamlayarak hizmete açmamız gerekir” dedi.

 

VALİ’MİZ NAYIR’dan “MAAŞALLAH” NASİBİMİZİ ALDIK

 

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır daha öncede Taraklı’nın ilk Kaymakamı MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacı Müftüoğlu ile birlikte “ Geleneksel Lezzetler ve Tarih kokan Taraklı” yarışma programının ödül töreninde Taraklı’yı ziyaret etmişti.

Hacımüftüoğlu ödül töreni programında samimi bir konuşma yapmış ve şahsımla ilgili güzel düşüncelerini dile getirmişti. O konuşmaya istinaden Valimiz Ahmet Hamdi Nayır şahsıma “Meslekte kaçıncı yılınız?” diye sordu. “-Otuz üç yıldır YENİGÜN ekibiyle birlikteyim “ dediğimde Valimiz Nayır’dan “MAŞAALLAH” nasibimizi aldık. Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum.

 

 

**

Kıymetli Okuyucular;

2019 yılını geride bırakıyoruz. Yeni yıla sayılı günler kaldı. Yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.

Biz yine yazmaktan bıkmayacağız.

2020 yılında görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın

#kose #vali #hakkinda #izzettin-komurcu #kose-yazisi #vali-nayir #hamdi-nayir #sakarya-valisi #sakarya #sakarya-valisi-nayir #sakarya-valisi-hamdi-nayir

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.